woensdag 3 december 2008

De tas van peettante

Peettante kwam op de koffie zei ze, maar eigenlijk kwam zij natuurlijk om even te boezelen. Ze had een interessante tas bij zich en die moest even worden getest door de Boez. Wel een beetje krap, maar tenslotte toch ook erg knus, was zijn conclusie. Wij hebben erop toegezien dat, toen peettante de redactie verliet, de Boez NIET meer in de tas zat....

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgende keer neem ik een grotere tas mee Boezje....maar ik ben wel een beetje bang dat je te groot wordt voor al mijn tassen!

Trudi zei

Ik vind het vreemd dat peettante haar tas op tafel zet of op een stoel, een tas hoort op de grond naar mijn bescheiden mening ;-)
Boezelman ziet er erg goed uit en groot......mooie ogen!

Anoniem zei

Misschien vond peettante hier de vloer wel te vies....? En ja! Boez heeft driekleurenogen! Maar kan nog veranderen, al hopen wij dat niet.

Annemieke zei

Ik vermoed dat peettante de tas met opzet op tafel zette, in de hoop dat ze de Boez mee naar huis zou kunnen nemen zonder dat iemand het doorhad ;) Al wordt hij daar wel een beetje te groot voor nu.

Anoniem zei

Gelukkig heeft de Boez ons verklaard dat hij weliswaar best te vinden is voor een uitje, maar dat hij geenszins van plan is om de redactie en zijn medewerkers te verlaten om bij welke peettante dan ook in te trekken. Hij vindt het bovendien ongepast dat peettante op deze manier verdacht wordt gemaakt. Wij, op onze beurt, bieden Boez onze excuses aan voor het feit dat wij wellicht de indruk hebben gewekt dat peettante snode plannen zou kunnen hebben. Verder verklaren wij hierbij dat wij tante VOLKOMEN vertrouwen en beloven dat wij geen tendentieuze stukjes meer zullen plaatsen. Tenzij tante met een grotere tas langskomt natuurlijk.

Anoniem zei

Uit betrouwbare bron weet ik dat peettante wat dat betreft ongevaarlijk is. Zij krijgt namelijk oorlog thuis als ze met een nieuwe huisgenoot aan zou komen zetten. Maar ik kan mij wel voorstellen dat de verleiding af en toe erg groot is.

Annemieke zei

Ik wilde ook niemand verdacht maken...maar Boez is gewoon zo schattig! Als ik langs zou komen, zou ik zeker in verleiding komen...

Anoniem zei

Om problemen te voorkomen, komen hier geen tassen meer binnen. Behalve als ze vol zitten met presentjes. Dus.

Anoniem zei

Nou gossie,jullie vergissen je eigenlijk want dit is eigen geen tas, maar meer een tentje en dan nog eentje die lekker ruikt.... Boez heeft hem zelf uitgekozen, laatst zat hij ook in mijn rugzak, jammer genoeg heeft de redactie geen foto daarvan gemaakt. Maar misschien wil Boez nog wel een keer poseren in mijn rugzak... maar ik neem hem niet mee hoor, hij moet bij zijn eigen familie blijven!!!