zaterdag 13 september 2008

Troost.....


Na een periode van 10 jaar en 9 maanden, zijn moeder (TT) en zoon (J'kop) eindelijk weer tot elkaar gekomen. Daarom is dit plaatje zo uniek. Japekop, duidelijk aan het mokken, wordt getroost door zijn moeder die haar kop tegen zijn zijde heeft aangevleid. Wij hopen dat dit het begin is van een nieuwe fase, waarin de vijandschap tussen moeder en zoon voorgoed zal verdwijnen. Maar dit zou best ijdele hoop kunnen zijn. Afijn, als ze maar weer hun werk gaan doen want momenteel hebben deze twee redactiemedewerkers geen enkele boodschap aan de krant en al helemaal niet aan de nieuwe indringer! Maar dat zal gaan veranderen. Tenminste, dat beweren veel van onze lezers. (Zie de vele reacties bij vorige berichten). Wordt het dan nu tijd om weddenschappen af te sluiten?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, Jaya wilde niet eens naar binnen komen toen wij "de 3 kleintjes" erbij kregen. Maar voor we het wisten hadden we 5 speelse kittens in plaats van 3! Af en toe is het niet duidelijk wie nou wie opvoedt:-) Een tip die bij Jaya en Tummy hielp? Hen een paar privileges geven (speciale hapjes, voorrang bij eten krijgen, een plekje waar alleen zij mogen komen...) want wat ze eigenlijk zeker wilden weten was dat ze nog steeds bijzonder en onvervangbaar voor ons mensen waren:-)

Mevrouw Katblad zei

Bedankt voor de tip. Ja, soms zijn het net mensen, heh?

Anoniem zei

Hallo Annemarie,

wij kennen elkaar niet maar, Boez en Skyler zeker wel.

Ik heb genoten van je verhalen over Boezelmans en zijn avonturen.
Nu ik zo de verhalen lees en de foto's bekijk, besef ik dat Boez en skyler qua uiterlijk niet op elkaar lijken maar ik zie heel veel dingen van Boez terug in Sky.

Geniet heerlijk van het kleine ding.

Groetjes uit Leiderdorp van Sandra en Skyler.

p.s. Max komt ook bij ons op het dorp wonen in het weekend. Dat heb je hé als LAT-kat ;)

Anoniem zei

Het lijkt wel een volksverhuizing van het Gooi naar het Wilde Westen! Eigenlijk zouden alle broertjes en zusjes van de Boez in de katbladstraat moeten komen wonen, dan wordt het een dolle boel! Er staat nog een huisje te koop!