vrijdag 19 september 2008

Binnen gezeten


Harremans:
Vreselijk dorst ja. Dat komt: ik heb de hele ochtend binnen gezeten. Ja hoor, wij hebben een drinkbak staan in de keuken, maar dat water is te vers heh? Te zuiver, zal ik maar zeggen. Nee, als het even kan drink ik buiten water en niet binnen dus.


Tja, het heeft al eventjes niet meer geregend dus het niveau is een tikkie gezakt. U denkt toch niet dat ik voor mijn lol in zo'n moeilijke houding sta, niet? Nee, ik hoef geen opstapje en u hoeft mij ook geen kontje te geven, dank u. Gelukkig ben ik nog lenig genoeg en van plan om dat voorlopig ook nog te blijven. Gewoon elke dag mijn oefeningen doen, tussen het stoelen testen door dan natuurlijk heh? Nee, weinig stoelen meer nu in de tuin. Ja, gelukkig binnen nog genoeg stoelen om te testen en een grote bank ook nog, maar ik doe mijn werk het liefst buiten, dat begrijpt u vast wel.
Hoe is het met die kleine van u? Aardig ventje ja. Neem hem maar weer eens mee dan zal ik hem wel leren water te drinken in de vrije natuur. Nee, hoeft niet binnenkort. Wacht maar eerst tot-ie wat groter is, tegen die tijd is het misschien ook weer wat lekkerder weer. Ja, dan moeten we natuurlijk eerst weer opnieuw kennis maken. Best kans dat we elkaar dan niet meer zo aardig vinden, maar die gok moet u maar nemen.

Geen opmerkingen: