woensdag 3 september 2008

De Boez oftewel Boezelmans







Boezelmans groeit als kool, evenals zijn broertjes en zusjes. Op 1 september woog de Boez 1152 gram en was daarmee niet de zwaarste meer! Nee, 1 broertje was een ietsepietsie zwaarder! De Boez houdt erg van klimmen. Hij is niet bang voor visite en steeds minder bang voor de stofzuiger. Nou, daar kan Japekop met zijn 11 jaren nog wat van leren dan!
Inmiddels zijn er nog 4 kleintjes beschikbaar; het blauwe lapje - dus zus van de Boez - is besproken door iemand uit Leiderdorp. Misschien kunnen Boezelmans en zijn zusje elkaar nog wel eens opzoeken? Wie zal het zeggen. Wij blijven i.e.g. de Boez volgen!

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een schatje! Hij lijkt een beetje op Murphey (een vroegere huisgenoot van Iwan). Hopelijk mag hij snel verhuizen!
Niet bang voor de stofzuiger is iets waar Pieper en Elrond ook nog wat van kunnen leren. Ik geef ze nu een lekker hapje na het stofzuigen, maar ze zijn nog steeds bang! Komen wel naar beneden gestormd als ik klaar ben. De pavlov-reactie zit er dus goed in.

Anoniem zei

Murphy was in de hoftuin bekend als de koeienpoes.
Hij is vorig jaar helaas overleden.

Trudi zei

Boezemans lijkt grijzer te worden!
;-)

Anoniem zei

Dat heb je goed gezien Trudi. Boezelmans wordt een beetje grijs/zwart in plaats van zwart/zwart. Vooral zijn kopje. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij er uiteindelijk uit zal komen te zien. Heel erg leuk dat ik dat via hier kan blijven volgen.
Ennuhhhh, dinsdag is de grote dag ..... Dus nu nog 3 nachtjes slapen!