maandag 8 september 2008

Knooppunt Poezenloket

Vanochtend vroeg was er een opstootje bij het poezenloket. De receptioniste, mevr. T. Troy, was niet aanwezig. Pim kwam voor zijn ochtendhapje in de vensterbank, meer voor de gezelligheid dan voor de honger. Dat laatste bleek ook doordat hij, toen Cera langskwam, de restanten van het toch al kleine hapje grootmoedig aan Cera afstond. Over Cera's motieven heerst nog steeds onduidelijkheid. Komt zij voor de Japekop? Voor de gezelligheid? Of heeft zij een eeuwigdurende honger? Zijzelf laat zich daar niet over uit.
In elk geval ontstond er een soort van opstopping in de vensterbank (het poezenloket dus) toen Pim daar gezellig zat te doen, Cera uit het bakje de restanten opschrokte en Japekop naar buiten wilde gaan. Japekop nam toch de sprong, Pim bleef gewoon zitten, Cera schrok en sprong opzij en haar verloofde - die daar niet op gerekend had - sprong bovenop haar. Er gingen wat scheldwoorden over en weer maar tenslotte loste de file zich toch op en werden er geen meppen uitgedeeld. Het voerbakje sneuvelde, maar dat is verder een onbelangrijk detail.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

filevorming en vertraging.
en ook nog "blik"schade.
het moet niet gekker worden.
is er een verkeersagent nodig?

Anoniem zei

Daar hebben wij normaliter mevr. Troy voor, maar zij was niet op haar post. Zij zal daarover verantwoording moeten afleggen want wij proberen onze organisatie strak te houden.

Annemieke zei

Misschien een stoplicht plaatsen bij afwezigheid van mevr. Troy? Die heeft ook nog andere werkzaamheden natuurlijk, als redactielid.