zondag 3 augustus 2008

Staking duurt voort


Misschien ten overvloede, maar: links is Pim, rechts is Japekoppie.

De redactiemedewerkers Japekoppie en zijn moeder T. Troy zijn nog immer in staking. Wij hebben afgelopen twee dagen hard gewerkt aan een videoverslag van deze gebeurtenis doch het contact met de bloggerdinges wordt steeds afgebroken. Wij hebben het laden en verzenden van dit verslag helaas moeten staken toen wij knettergek dreigden te worden. Vandaar nu een gewone fotoreportage....
Nog even de reden van de staking: Pim wil perse ook redactiemedewerker worden terwijl er geen vacature is op dit moment. Hij blijft echter constant langskomen, eist dan een gesprek en vooral veel aandacht. Dit tot grote ergernis van onze redactiekatten. Zij verlangen van de baas van het lkb (Leidschkatblad) maatregelen. De baas zit met de handen in het haar. Zie verder de foto's hieronder.


Pim neemt, als het raam van het redactiekantoor openstaat, plaats in de vensterbank zodat mevr. Troy en haar zoon Japekoppie geen vrije uitgang meer hebben. Een onacceptabele situatie, vinden moeder en zoon.


Al staat het raam maar op een klein kiertje, Pim dreigt niet alleen toch binnen te komen maar doet ook daadwerkelijk pogingen. Als het raam maar niet per ongeluk spontaan naar beneden zakt! Nee, laten wij daar maar niet aan denken.








Pim zit, als hij even geen pogingen doet om onder het raam door te kruipen, vlak voor het huis. Japekop en T. Troy weigeren de straat op te gaan zolang Pim in de buurt is.....


Ook als de redactie buiten zit, neemt Pim bezit van de vensterbank. Nu kunnen de redactiemedewerkers dus niet meer naar binnen! Ach, wat een ellende.


Pim heeft ook bezit genomen van de buitentafel.


Wanneer komt mijn modellenbeloning? (Anti-depressie-hap dus.)
Afijn, u begrijpt vast wel, na het zien van deze fotoserie, waar de problemen liggen.
Mevrouw Troy en Japekop verlangen nu dat de baas van het katblad even "regelt" dat Pim NIET meer langskomt, in de vensterbank zit of op de buitenbank of voor de deur, etc.
Een oplossing voor het probleem is vooralsnog niet voorhanden en het overleg met de betrokkenen blijft gaande (GAAP!). Wij houden u uiteraard op de hoogte!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, wat een geweldige foto sessie! Pim is wel een beetje brutaal...maar ik kan me goed voorstellen dat hij ook bij de redactie wil

Anoniem zei

Pim heeft helaas een verkeerd beeld van werken bij de kattenkrant. Hij denkt dat het elke dag feest is met veel lekkere happen en gezelligheid, en vooral veel gekroel en geaai. Maar er moet ook hard gewerkt worden en vergaderd!