dinsdag 5 augustus 2008

Pim geeft het op



Het ziet ernaar uit dat Pim het solliciteren bij onze redactie naar de functie van medewerker heeft opgegeven. De afgelopen twee dagen is hij nog wel bij ons kantoor langsgekomen maar heeft niet meer geprobeerd zich binnen te dringen. Misschien heeft hij een andere bezigheid gevonden of een leuke vriendin? Wij zullen voor de zekerheid en uit vriendschap nog wel even nagaan of Pim niet in een diepe depressie is geraakt..... Wordt vervolgd.

5 opmerkingen:

marian zei

Niet opgeven hoor Pim, ik vind dat je inmiddels een volwaardig lid van de redactie bent, ook al mag je niet in het kantoor komen. Je bent namelijk heel fotogeniek en daar boft het katblad toch mee, want waar vinden ze nog zo'n model als jij?

Anoniem zei

Ik vind dat de redactie gelijk heeft. Als Japekoppie en mevr. Troy problemen hebben met Pim, moet Pim het veld ruimen. Zij waren er het eerst. En Pim is nog steeds model, is het niet?

Anoniem zei

Dank u wel meneer John. Wij zullen aan Pim doorgeven dat hij zeer gewaardeerd wordt als model. Daar krijgt hij trouwens ook een beloning voor. Maar TT en J'kop vormen samen met de BAAS de redactie. Pim kan nog wel verslaggever worden maar dan moet hij eerst daarvoor een cursus volgen. Wij zullen hem deze mogelijkheid aanbieden.

Trudi zei

Pim zorgt voor de glossy bijdrages!
Niet opgeven Pim, misschien begin je je eigen magazine binnenkort!

Anoniem zei

Pim mag van mij best verslaggever worden, maar dan moet hij wel model blijven! Daar is ie namelijk erg goed in! Al kijkt ie op de laatste foto's een beetje treurig