dinsdag 26 augustus 2008

Boezelmans en zijn familie





De kleine Boezelmans slaapt......





Boezelmans' broertje is actief!


Zou slapen de favoriete bezigheid van Boezelmans zijn? Wij hopen van niet.....








Ma Leila vindt dat er, kost wat kost, gewassen moet worden. De kleine is het daar niet mee eens.

Deze foto's (door Wilma gemaakt) zijn van afgelopen zondag. Vrijdag werden alle kleintjes gewogen; zij waren toen 6 weken oud. De lichtste woog 766 gram, de zwaarste (Boezelmans) woog 905 gram. Dat wordt dus een flink ventje! Als ze een kilo wegen, mogen ze van de dierenarts naar hun nieuwe huis. Maar dat hebben ze nog niet allemaal en dat betekent dat er een paar dan terug zullen moeten gaan naar het asiel.......... Zegt het voort: Kleine schatjes in de aanbieding! Over een week of drie willen ze graag naar hun volgende "warm nest"!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, als slapen de meest geliefde bezigheid is van Boezelmans schiet je er niet veel mee op. Misschien komt het omdat hij zo hard groeit. Dan gaat het vanzelf over.

Misschien is het een idee om alle broertjes en zusjes die nog in de aanbieding zijn apart op een foto te laten zien?

Anoniem zei

ik bedoel met de aparte foto's ook erbij of het jongens of meisjes zijn.

marian zei

natuurlijk moet Boezelmans veel slapen,krachten opdoen voor zijn verhuizing en bovendien is hij nu nog een baby... en straks heeft hij het zo druk met kennismaking van de katbladkatten dat er van slapen misschien niet zoveel zal komen!

Mevrouw Katblad zei

Sttt! Het is nog geheim!

Annemieke zei

Ik denk ook dat het komt omdat hij veel moet groeien. Toen Elrond en Pieper en Iwan (en hun broers) klein waren deden ze maar twee dingen: spelen en slapen.

Ik zal eens rondvragen op werk of er nog iemand een katje wil.