dinsdag 19 augustus 2008

Lekker kleedje


Pim:
Ik had al een tijdje voor het poezenloket bij de redactie gezeten toen het begon te regenen. Nee, het raam stond niet ver open en eigenlijk was het loket gesloten, maar ik heb kans gezien door die kier naar binnen te komen. Mevr. Troy was er niet nee, maar het mens wel. Omdat het zo hard regende, heeft ze me maar niet weggestuurd. Nee, ze haalde zelfs een kleedje voor me om op te liggen. Maar ik mocht niet verder naar binnen. Ja, ik heb het wel een paar keer geprobeerd, maar dat vond ze niet goed. Dus ik ben maar op het kleedje gaan liggen. Lekker zacht ja. Toen heeft ze me ook nog gekamd. Ze had namelijk gezien dat ik jeuk had. Vlooien inderdaad. Ze heeft er een paar verzopen.

Ik was best een tikkie moe en het kleedje was zacht en ik lag tenminste droog. Dus ik ben langzaam in slaap gesukkeld......



Ik moest later wel naar huis ja. Maar ik heb lekker geslapen. Het was er gezellig, met de radio aan en een mens in de buurt.
Ja, mijn eigen mensen schijnen binnenkort terug te komen van vakantie. Maar zolang ze er nog niet zijn, ga ik regelmatig terug naar dat kleedje. Dan ben ik tenminste niet zo alleen....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ach Pim, wat ben je toch zielig!
Zijn je mensen gewoon op vakantie gegaan zonder voor je te zorgen?
Dat kan toch niet!
Je mag bij ons ook wel eens komen schuilen, hoor. Wij hebben ook lekkere plekjes om te slapen. Ik weet niet of Iwan het goedvindt, maar dat merken we dan wel weer. Weet je ons te vinden? In Iwan's straat dus.

Anoniem zei

's Ochtends en 's avonds komt er iemand om Pim eten te geven. Maar hij komt heel duidelijk aandacht te kort. Die komt hij dus bij de redactie "halen". Tot grote ergernis van mevr. Troy en Japekoppie. Pim vindt het eten hier ook veel lekkerder, en probeert regelmatig e.e.a. te jatten. Af en toe slaagt hij daarin.

Annemieke zei

Wat een geweldig schattige foto's van Pim! Hij is inderdaad duidelijk op zoek naar aandacht. Fijn dat hij dat krijgt bij de redactie. Misschien kan hij zijn mensen overhalen ook het redactie voedsel aan te schaffen.

marian zei

Pimmetje heeft het goed geregeld...