zaterdag 2 augustus 2008

Problemen op de redactie



Vandaag was een slechte dag voor ons katblad. In de eerste plaats gingen mevr. Troy en Japekoppie in staking. Zij ergerden zich aan buurman Pim, die alsmaar pogingen doet het redactiekantoor binnen te dringen om zo weer een sollicitatiegesprek af te dwingen (voor de functie van redactiemedewerker), terwijl hij weet dat er geen vacatures zijn. Bovendien eist hij voor zijn modellenwerk meerdere malen per dag een hapje gourmet visdelicatesse. Mevrouw Troy en haar zoon eisten op hun beurt het gesloten houden van alle deuren en ramen, iets wat gezien het weer helaas niet tot de mogelijkheden behoort. Zij besloten daarop beiden in staking te gaan.
In de tweede plaats hadden wij vanochtend ernstige problemen met het publiceren van ons nieuws daar onze blog lange tijd onbereikbaar was door een technisch mankement, buiten onze schuld overigens. Vele andere bloggers waren daar ook het slachtoffer van. De mooie diaserie over Pim zijn aanhoudend gedram houdt u daarom van ons tegoed.
Vanavond, na de maaltijd, zullen wij nogmaals in overleg treden met mevr. Troy en haar zoon om hen te doen bewegen hun staking te beeindigen (eerdere pogingen zijn dus mislukt). Wij hopen dat u begrip heeft voor onze zeer ernstige problemen. Uw oplossing voor het probleem "Pim" zien wij gaarne tegemoet.
De baas van het Leidsch Katblad.

2 opmerkingen:

Trudi zei

Ik hoop dat je overige redactiemedewerkers een beetje tolerant zullen zijn:-)

Anoniem zei

Dank voor uw medeleven....
Maar had u nog een oplossing inzake Pim?