dinsdag 12 augustus 2008

Bij Jaya thuis


Nou, het is me wat! Vijf poezebeesten op het balkon (met uitzicht op de Kruidentuin). Jaya en Tummy (bloempot en de zwarte) kennen wij al goed want zij komen regelmatig in de tuin. De andere drie hadden wij ook reeds aan u gepresenteerd maar zijn desondanks wat minder bekend; het zijn de "binnenkatten" Rowan (blauw/grijs) en Tamsin en Thimo (de rooie boefjes). Deze laatste drie belhamels zijn nog jong en onbezonnen en mogen derhalve van hun mensen niet de straat op.... Dus werden zij "gelucht" op het balkon!




Jaya past maar net in de bloempot. Maar dat is juist het aantrekkelijke van zo'n pot; liever net iets te klein dan te groot!


Tamsin is in de borduurtas gaan zitten. Haar mensen waren wel zo sportief om eerst een foto te maken en haar daarna....??? Hopelijk was het borduurwerk nog geheel intact?


Watermanagement. Wat onze kroonprins W.A. kan, kunnen deze boefjes ook. U ziet Rowan (blauw/grijs) en Tamsin aan het werk. Zouden zij ook de afwas hebben gedaan?


Thimo ligt blijkbaar graag op de bank. Achter hem ziet u de Kruidentuin. Wij zien Thimo wel vaker voor het raam liggen. Of was het nou Tamsin?
Wij bedanken de mensen van Jaya, Tummy, Thimo, Tamsin en Rowan voor deze leuke foto's!

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een leuke katten! En leuke foto's.

Anoniem zei

Leuk, 5 katten!
Wij hebben er ook een tijdje 5 gehad. Helaas zijn er nog maar 3 over. Het gaat best goed tussen de 5, zo te zien. Vooral de foto bij de kraan is prachtig.