donderdag 21 augustus 2008

Boezelmans


Een paar dagen geleden presenteerden wij u de eerste foto's van een klein katertje dat met zijn broers en zussen (7 in het totaal) wordt gesocialiseerd bij Wilma thuis. Op de foto hierboven ziet u links de kleine boef wiens wel en wee wij gaan volgen. Rechts ziet u een broertje dat bijkans door Boezelmans (want zo hebben wij de kleine boef ondertussen genoemd) wordt vermoord.



Boezelmans, 5 dagen geleden.
Zijn moeder Leila kwam als zwangere zwerfkat in het asiel in Hilversum terecht. Zij beviel daar op 11 juli 's ochtends van 7 kittens. Diezelfde middag nog werd zij naar het huis van Wilma overgebracht. Wilma neemt nestjes katten uit het dierenasiel op in haar huis om de kleintjes te socialiseren, omdat opgroeien in een hok heel veel nadelen heeft. Het is de bedoeling dat zij zelf een huis zoekt voor de kleintjes. Tot nu toe zijn er pas 2 van de 7 besproken, waaronder dus ook Boezelmans.....
Moeder Leila moest eerst wel een paar dagen wennen aan haar nieuwe omgeving, maar toen voelde zij zich helemaal op haar gemak. Zij is een fantastische moeder en verdedigt haar kroost tegen de andere katten die in hetzelfde huis wonen. De poesjes hebben hun eigen speelkamer en dollen heel wat af.
Boezelmans groeit goed; hij is inmiddels de zwaarste van het stel. Opvallend is dat hij steeds de camera goed in de gaten houdt alsof hij ervoor wil zorgen dat hij op zijn voordeligst op de foto komt! Het zou een goed model voor het katblad kunnen zijn! Wij blijven Boezelmans volgen!
Heeft u belangstelling voor een broertje of zusje van Boezelmans? Laat het ons weten!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

O, wat een schatje!
Helaas, helaas, we hebben er nu 3, en dat moet echt zo blijven voor de rust in de tent.

marian zei

BOEZELMANS.....Leuke naam voor dit katertje en hij heeft ook al zijn eigen speelgoed,super hoor

Annemieke zei

Boezelmans is een goede naam voor dit schattige ventje!

Jacqueline zei

Wat een schat is BOEZELMANS. Hoe kom je op die naam. Hij wordt vast een mooie, grote BOEZ!