woensdag 13 augustus 2008

Iwan's familie


Iwan:
Ja, deze foto is van mij. Dan kunt u me vergelijken met mijn familieleden Pieper en Elrond. Want Pieper heeft dus foto's opgestuurd naar het katblad omdat ze mij te groeten wou doen. Dus zeg ik: dank je wel zus, voor die groeten. En ook voor je verhaal daarbij. Hier komen je foto's met mijn commentaar.


Dit is mijn broer Elrond en dus ook de broer van mijn zus Pieper. Hier is hij nog heel klein. Hij lijkt het meest op mijn vader Loki. Nee, Loki is niet meer. Elrond heeft slechts twee hobby's: slapen en op schoot zitten. Tenminste, dat zegt Pieper. Zij vindt hem niet zo slim. Ik (Iwan) zou niet meer weten hoe hij was want we hebben elkaar al heel lang niet meer gezien. Het zal dus wel. Ze (Pieper) zegt ook dat Elrond een angsthaas is en dat hij bij het minste geringste onder het bed duikt. Nou, dan lijkt hij dus niet op mij!


Dit is Elrond zoals-ie nu is. Hij schijnt zijn haarballen in de kattenbak uit te spugen. Pieper vindt dat belachelijk. Zij doet dat liever op bed of achter de verwarming. En dat vind ik weer belachelijk. Maar goed, het is familie dus ik zal maar niet alle vuile was buiten hangen, heh?


Dit is dan mijn zus Pieper. Ze poseert hier ogenschijnlijk gewillig maar ze stond erop om eerst een beloning te krijgen. Wij van het katblad moeten altijd eerst "werken" en krijgen pas dan een beloning in de vorm van een aai. Zij moest zo nodig eerst iets lekkers te happen. Rare meid. Het is maar goed dat ze niet voor het katblad werkt want dat zouden ze daar nooit accepteren!


Dit is weer Pieper. Ze zeggen dat Pieper en ik (Iwan) op elkaar lijken. Kijkt u nog maar even naar mijn foto (nummer 1 in deze serie) en dan kunt u zelf oordelen.


Nogmaals Pieper dus.


En dit is Pieper als heel klein meissie. Haar zij-mens wil uitdrukkelijk vermeld hebben dat Pieper uit eigen vrije wil in de vaas was gekropen. Waarmee ze wil zeggen dat er dus geen sprake was van dierenmishandeling.
Pieper schreef ook nog dat onze moeder Rory 2 jaar geleden haar koffer heeft gepakt en is weggelopen. Nooit meer teruggekomen nee. Het zal wel. Ik (Iwan) was daar niet bij. Onze moeder was een bazig typetje en Pieper zat behoorlijk bij haar onder de plak. Pieper is dus niet zo treurig om haar vertrek en een stuk liever geworden na dit familiedrama. Tenminste, dat heb ik van horen zeggen.
Verder hebben wij (Iwan, Pieper en Elrond) nog twee broers. Die heten Bram en Tijgetje en wonen weer ergens anders, geloof ik. Tja, ik kan het allemaal niet bijhouden hoor. Ik woon al zo'n tijd in de katbladbuurt! Nee, mijn familie woont ver weg en ik weet niet hoe het daar heet. En nu ga ik me weer bezig houden met mijn eigen zaken, zoals Lotje en Caja inderdaad. Mijn huisgenoten dus. En we hebben ook nieuwe kippetjes, wist u dat al? Ja, Flora en Fauna heten ze.
O ja, voor ik het vergeet: Ik doe de groeten terug aan Pieper. En ook dan maar aan Elrond ja, als u vindt dat dat moet. Heb ik het zo goed gedaan?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt wel een schattig broertje en zusje, Iwan. Wat leuk dat ze je via het katblad de groeten doen!

Annemieke zei

Elrond doet ook de groeten terug. Pieper vindt het erg leuk dat haar foto's in het katblad staan! En ze wil nu NOG een beloning. Ze krijgt sterallures...

Anoniem zei

Zoek maar een echte baan voor haar; dan piepert ze wel anders!!!