dinsdag 5 augustus 2008

Kaija bespied


Vanuit onze schuilplaats zien wij Kaija. Zij ziet ons dus niet. Wij besluiten haar even te volgen want zijn erg benieuwd naar wat zij van plan is te gaan doen.


Zoals u ziet is Kaija bij een boom gaan zitten. Deze boom staat vlakbij de gevaarlijke verkeersweg die beslist niet overgestoken mag worden. Het lijkt alsof Kaija naar het drukke verkeer kijkt maar zeker weten doen we het niet. Voor hetzelfde geld overdenkt ze haar zonden of verzint ze weer een van haar listen. Wij wachten af.


Ach, het lijkt erop dat Kaija besloten heeft in de boom te klimmen. Als dat zo is, en ze doet het, kan de fotograaf eindelijk verslag doen van Kaija in boom. Uit de eerste hand dus. Het wordt nu echt spannend!


Helaas. We vermoeden dat Kaija heeft gevoeld dat zij bespied wordt. Of er kwam een te groot wielhuis voorbij en voelt zij zich daardoor ongemakkelijk. In elk geval vindt ze het nodig er plotsklaps vandoor te gaan. Maar wij blijven haar uiteraard volgen!


Nou, wie zou dat gedacht hebben. Heeft Kaija inderdaad door dat wij haar gadeslaan en laat ze ons op deze manier weten dat ze eh...... jeweetwel aan ons heeft? Anyways, Kaija gaat in de houding zitten en fabriceert wat uitwerpselen. Wij denken dat wij hier ons verslag moeten beeindigen wegens gebrek aan fatsoen van de kant van Kaija. Bovendien zijn wij niet geinteresseerd in dergelijke activiteiten.


Voor dit verslag tekent: mevr. T. Troy, redactiemedewerkster en verslaggeefster in opleiding, hier gezeten op haar schuilplek in de Kruidentuin. Zij bedankt u voor uw aandacht voor haar eerste ooggetuigenverslag. Zij bedankt ook de fotograaf die op haar aanwijzingen haar verslag van foto's heeft voorzien.

2 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

Ik vind dit een heel goed verslag van mevr. Troy. Zeker voor een eerste keer.

Anoniem zei

Goed gedaan mevr Troy! Jammer dat het onderwerp van het verslag niet helemaal meerwerkte...