zondag 17 augustus 2008

Dom blondje




Bohr:
Heeft u dat gezien? Ja, dat is mijn huisgenoot. Een cavia ja. Het is een "ze" en het is een dom blondje. En daar is alles mee gezegd. Nee, ik heb helemaal niks aan haar. Kan er niet mee spelen nee. Ik duik wel eens dat hok in. Lekker zacht met al dat hooi. Maar verder vind ik het niks. Dat voer is ook niet lekker. De komkommer wel, die eet ik ook. Nee, ik weet niet waarom. Tikkie jaloers? Omdat ik komkommer eet? Zou best kunnen maar daar heb ik nooit over nagedacht. Hoewel ik liever vlees uit die kuipjes eet. Nee, die krijgt de cavia niet, dat is voor mij alleen. Ze mag ook wel los rondlopen ja. Nee, vind ik niet zo leuk. Ik weet niet waarom niet maar wat mij betreft hoort zo'n beest in een hok en daar moet-ie dan maar blijven ook.
Inderdaad, ik ben na dat neus-aan-neus-gedoe onmiddellijk naar buiten gegaan. Ik kan het niet aanzien wanneer mijn mens dat domme blondje aan het knuffelen is. Daarom zit ik nu buiten op mijn bankje, dat klopt. Ja, een klein beetje chagrijnig ben ik wel op dit moment. Hoe dat komt? Geen idee.

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Ik ken ook een kat die komkommer eet! Ze vindt het zo lekker, dat ze zelfs de koelkast openmaakt en de komkommer eruit haalt en dan opeet. Rare beesten...

Anoniem zei

Door uw leuke reactie zijn wij op het idee gekomen de rubriek "rariteiten" te starten. Zie de rechterkolom! Voorlopig gaat het over wat katten soms voor vreemde dingen eten!

Annemieke zei

Ik weet even niet meer hoe deze kat heet...maar Elrond en Pieper eten ook rare dingen. Hier heb ik u een mail over gestuurd.