zaterdag 19 juli 2008

Weer een nieuwe ontmoeting!


Lievezwarte:
Aangenaam kennis te maken. Ja, ik woon hier ook, in de katbladstraat. Vlakbij het gevaarlijke water, dat klopt. Nee, dat vind ik niet zo eng want ik ben eraan gewend heh? Gewoon niet te dichtbij komen en er zeker niet induiken, maar dat spreekt voor zich.
Ik lag net even uit te rusten, en u? U maakt foto's voor het katblad? Ik geloof niet dat ik dat ken en ik heb er ook niks aan. Maar u kunt mij misschien helpen met het openen van mijn deur?


Nee dus? Dat valt me dan tegen. Ik had zo gehoopt dat iemand mij zou binnenlaten zodat ik even op een comfortabele plek een stevige dut kon doen!



U weet zeker dat het niet gaat lukken? Nou, dan moet u in plaats daarvan mij maar even aaien; lukt dat wel? Goed zo, dank u wel. Ja, daar knapt een kat van op!


Zo, dat beviel me wel. U aait goed. Ja, ik geef heerlijke kopjes, dat weet ik. Voor wat hoort wat heh? Nu even paar rek- en strekoefeningen, dat doe ik wel vaker. Komt zomaar in me op, heb ik geen speciale reden voor. U gaat er weer vandoor?


Dan ga ik er maar weer bij zitten. Ja, wachten tot er iemand komt die wel de deur voor me open kan doen. Maar het was leuk om u te ontmoeten en jammer dat u weggaat. Misschien zien we elkaar nog eens? Nee, dan vraag ik u niet weer om de deur te openen. Of misschien ook wel want ik kan niet alles onthouden....

3 opmerkingen:

marian zei

Hier willen ze weten of lievezwarte een dame of een heer is? Een hele mooie zwarte poes/kater vinden wij!

Anoniem zei

Wat een mooie kat!

Anoniem zei

Bij een eerste ontmoeting nemen wij alle regels in acht en vragen niet naar naam en geslacht. Bij een tweede ontmoeting komt de kat wellicht zelf met meer informatie. Maar eerst moet het klikken, en dat bereik je alleen door niet al te impertinente vragen te stellen. Die schrikken af en kunnen een relatie voorgoed de vernieling inhelpen.... U zult dus nog even geduld moeten hebben!