dinsdag 22 juli 2008

niks gejat


Rooie Gijs:
Wat is er aan de hand? Oh, niks bijzonders dus. Wel, ik was net op weg naar huis want ik zie weer een bui aankomen. Ik voel al spetters ja. Ik had net een wandelingetje gemaakt; even bij Iwan langs geweest en met 1 van die meiden kennisgemaakt. Nee, het is niks, zo'n jonge meid. Ik hoef dat niet meer en daarvoor ging ik daar ook niet heen. Ik ging ook niet voor Iwan, maar ze hebben daar best wel lekker eten en vroeger heb ik er vaak een hapje meegegeten - of eigenlijk gejat. Toen ik er nog naast woonde dus. Nee, ik heb nu niks lekkers gekregen helaas en ik heb ook niks gejat.
Bij Iwan thuis was het altijd erg genoeglijk want daar hebben ze comfortabele zetels waar je heerlijk op kunt slapen. Maar ja, om daar te komen moet ik tegenwoordig wel het dak op en zoals u weet gaat dat niet zo makkelijk meer. Mijn eigen dakje - waar ik graag vertoef - staat blank ja. Al die regen heh? Niks aan te doen. Maar ik was dus net op weg naar huis want het spettert al. Dus eigenlijk heb ik op dit moment geen boodschap aan u, sorry dat ik het zeg. Tot een volgende keer maar weer, als alles meezit natuurlijk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Gijs, als je weer eens komt buurten zal ik je iets lekkers geven, hoor. En Lotje is inderdaad een ondeugend meisje. Deed ze je misschien denken aan het mormel waarmee je gedwongen samenwoonde vroeger? Caja is veel liever, maar ja, die was niet thuis. Volgende keer beter.