donderdag 10 juli 2008

Bij Iwan thuis 2




Dit kleine, mooie meisje heet Caja. Ze is ook huisgenote van Iwan en dus ook van Lotje. Caja komt weer uit een ander asiel. Ze ligt graag op het dekbed waar ze prachtig op uitkomt! Maar ze is ook regelmatig buiten en blijft vaak te lang naar de zin van haar familie weg. Soms komt ze 's avonds laat pas thuis, is dan kletsnat en kruipt vervolgens met haar natte lijfje bij het zij-mens onder het dekbed..... Iwan heeft blijkbaar geen vat op haar of hij heeft de moed opgegeven Caja in het gareel te houden. En eerlijk gezegd, het lijkt ons ook heel moeilijk om zo'n zwart meisje in het donker in de gaten te houden!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Caja is een geweldig leuk en speels katje! Wij (dochter en man van Caja's mensen) hebben al een paar keer geprobeerd haar te catnappen, maar tot nu toe hadden haar mensen het door. We hebben ook aangeboden om haar te ruilen voor Iwans broer of zus, maar dat vonden haar mensen ook geen goed idee...en wij eigenlijk ook niet.

Mevrouw Katblad zei

Nee, ruilen is een heel slecht idee. Zorg maar dat ze het niet horen, anders ruilen ze jullie beide nog in! En dan sta je misschien vandaag of morgen opeens op straat.....