zaterdag 26 juli 2008

Geen blafbeesten in de krant



Pim:

Ja, ik zit er nog en ik heb het allemaal gevolgd. U kwam uit uw huis en ging wat doen, maar wat weet ik niet. Toen riep de buurvrouw van zeker 20 meter verderop uit het bovenraam naar u. Ja, ik hoorde het wel! Ze riep dat ik er zo mooi bij zat en dat u een leuke foto van mij zou kunnen maken. Nee, ze was nog niet eens aangekleed, kwam zo uit haar bed. Nou, toen ging u snel weer naar binnen om uw camera te halen. En ik heb op u gewacht, dat klopt. En daar bent u dus met uw camera. Maakt u nu maar snel wat foto's want ik weet niet hoe lang ik hier nog blijf zitten op dit wielhuis. De zon wordt alsmaar sterker en straks is het gewoon te warm om op dit blik te zitten. Maar ik heb een mooi uitzicht, dat wel. En het was leuk om te zien en te horen hoe de buren u waarschuwen als er een mooi plaatje te schieten valt. Dat doen ze zeker niet als het een blafbeest betreft heh? O nee, die mogen niet in de poezenkrant natuurlijk!

3 opmerkingen:

marian zei

En blafbeesten op een wielhuis tonen vast niet zo mooi als Pimmetje met het ochtendzonnetje op zijn witte vachtje! Mooi foto, hij zit daar best tevreden.

Anoniem zei

Je zit er inderdaad erg mooi Pim! En blafbeesten horen niet in het katblad, daar heb je ook gelijk in. Alleen maar mauwbeesten.

Anoniem zei

Wij zouden inderdaad ook niet graag zien dat er een Sint Bernard bovenop onze auto zat.....