zondag 9 augustus 2009

Mini is weer thuis!


Op onze ronde zagen wij iets gestreept boven op een put in de Kruidentuin liggen. Wij hadden al zo'n vermoeden over wie dit kon zijn, maar moesten eerst wat dichterbij komen met de camera om zekerheid te krijgen.



Het kleine ding sprong snel op toen het ons ontwaarde, en liep van ons weg. Zo konden wij het nog niet goed zien! Wij volgden het streepje en het duurde best even voor wij het goed in beeld kregen.



Ja hoor, eindelijk! Het was natuurlijk Mini. Tijdens de vakantie van haar mensen is ze uit logeren geweest en heeft goed te eten gehad, dat zagen we gelijk. Wat is die kleine gegroeid in die paar weken!



Ja, Mini wordt al een hele Mien! Haar benaderen is nog een beetje moeilijk; ze hoeft niet zo nodig geaaid te worden want ze heeft het veel te druk met andere dingen. Zoals gras kauwen inderdaad....



Ze wilde wel even po(e)seren voor ons, en daar waren wij natuurlijk heel blij om. Wat zij allemaal voor interessants zag of waar haar aandacht naar uitging, konden wij niet ontdekken. Dat is ook moeilijk als je aan het fotograferen bent en geen ogen in je rug hebt, heh?




In elk geval was er iets in de parallelstraat (waar zij woont) gaande dat haar onmiddellijke bemoeienis eiste. Mini sprong plots op en rende naar de plek waar iets aan de hand scheen te wezen. Hopelijk komen wij haar binnenkort nog eens tegen en heeft zij op dat moment wat meer tijd voor ons om bijvoorbeeld wat vragen te beantwoorden. Tot dan moeten we maar even wachten, dus.....

2 opmerkingen:

Willemijn zei

Jaja, ze is lekker op vakantie geweest.
Leuk hoor dat we hier kunnen zien wat ze allemaal uitspookt in de buurt.

Annemieke zei

Ze is nog steeds leuk en schattig, maar inderdaad een stuk groter!