vrijdag 21 augustus 2009

Hij leeft nog!


Wij hadden Bolle-Wangen al wekenlang niet meer gezien en vreesden eerlijk gezegd voor zijn leven. Hij is immers een zwerfkater, kan allemaal nare ziektes hebben opgedaan op zijn tochten en is (voor een zwerfkat althans) ook niet meer de jongste. Maar tot onze grote verbazing is BW dus weer opgedoken; hij lag zomaar ineens onder onze vergadertafel!



Wij wilden hem uiteraard graag interviewen, doch BW had daar geen oren naar en besloot maar weer eens op te stappen. En wie zijn wij om hem dan tegen te houden, heh?



Hij liep nog wel even langs de Nepeta om daar wat aan de snuffel en te knabbelen. Het kwam gelukkig niet tot het markeren van deze heerlijke lekkernij.


Het viel ons overigens op dat BW goed in zijn vacht zit en geen lelijke verwondingen heeft. Dat hij broodmager is, was wel duidelijk zichtbaar. Wij weten overigens nog steeds niet waar hij zijn maaltijden haalt. Als hij uit vuilniszakken moet leven, heeft hij - door de vakantieperiode - waarschijnlijk een slechte tijd achter de rug.



Mevrouw Troy zag erop toe dat BW zich langzaam maar zeker van haar grondgebied verwijderde. Nee, zij mag Bw niet zo graag. Wat de oorzaak daarvan is, wil zij ons niet zeggen. Ook niet de reden ervan, nee.




Voor BW verderop ging, keek hij mevrouw Troy nog even smalend aan. Het zal hem worst wezen of zij hem aardig vindt of niet, denken wij.




Ja mevrouw Troy, BW loopt nu de straat uit en het gevaar is weer geweken.



Wij hopen echter dat BW weer wat vaker langs zal komen zodat wij niet weer in ongerustheid hoeven te leven omtrent zijn lot. Maar de frequentie van zijn bezoeken bepaalt hij natuurlijk zelf, dat spreekt voor zich.

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Hij is inderdaad afgevallen! Maar verder ziet hij er goed uit - minder vechtschade dan de vorige keer. Hopelijk breken er betere tijden aan nu iedereen weer terug is van vakantie.

ina zei

Hij is inderdaad mager geworden!
Zou hij in de tussentijd misschien gevangen en `geholpen` zijn?
Ik lees niets over zijn sirene, als hij die niet had aanstaan zou het kunnen dat hij nu ook een jeweetwel kater is geworden.

Inge zei

Gelukkig, een nieuwe reportage over BW! Ik mis hem al een flinke tijd hier in de buurt.....jammer dat hij zo mager geworden is, hoop van harte dat het goed gaat met dit mannetje.

Hans zei

Ja, zowel Ina als Annemieke hebben een punt! Ik heb hem ook de laatst tijd niet op het kerkhof gezien, dus de suggestie van het geholpen zijn (wat een rot-woord! al zeg ik het zelf, of 'je-weet-wel-kater, een serie rotwoorden!), zou wel eens juist kunnen zijn.

Soms droom ik wel eens van heel jongenskoor, bestaande uit dierenartsen. . . . .

de redactie zei

Wij menen nog steeds twee flinke ballen te hebben gezien.....maar gaan voor de zekerheid nog even een paar foto's nader bestuderen...