maandag 10 augustus 2009

Kippensoep.


De Boez:
Hee! Ruik ik kip? Jawel, ik weet het zeker! Soep zegt u? Lijkt me lekker ja! Nee, om die groenten eet ik wel heen als het nodig is.



Maar eh...., aanrecht staat vol heh? Ja, zo kan ik niet naar beneden springen. Hoezo: dat heeft u sowieso liever niet? Moet ik dan helemaal omlopen?



Maar dit is de kortste route! U kunt toch niet van mij verwachten dat ik helemaal naar de voorkant van het huis terugloop en -klim? Weet u wel hoe ver dat is? Ja?
U kunt natuurlijk ook hier even het raam open komen doen! Voor u een kleinigheid ja, gewoon even de trap nemen. Nee? In dat geval moet u toch echt het aanrecht leeghalen. Zodat ik naar beneden kan springen, inderdaad. Hoor ik daar weer een nee?

De Boez heeft inmiddels al een keer, laat in de avond, zijn vriendin Cera meegenomen naar de openstaande keukenkoepel. Omdat zij wegens het late tijdstip niet meer aan de voorkant bij ons naar binnen mocht. Zij zijn toen beiden naar beneden geploft, op het aanrecht. Ja, 1 voor 1 natuurlijk. Tot onze grote schrik, ja. Nu is gebleken dat Cera ook zelfstandig (dus in haar eentje) de weg naar de koepel weet te vinden. Laatst zat zij 's ochtends vroeg in onze keuken naast de anderen op het ontbijt te wachten. Ja, wij weten zeker dat wij haar de vorige avond naar buiten hadden gebracht nadat wij alle ramen hadden gesloten. En wij hadden inderdaad midden in de nacht een plof gehoord maar geen aandacht aan besteed. Gelukkig weten wij nu dat het Cera dus was.

6 opmerkingen:

ina zei

Haha, dat bekkie!
Kun je geen hor in de koepel plaatsen?

marian zei

Wat heeft hij toch een lekker koppie en wat is ie stout!!

Katja zei

Wat is het toch een lekker ding, die Boez !

thea1512 zei

Tja als je kippensoep laat staan, is het voor ons niet veilig. Wij zullen alles in het werk stellen om erbij te komen.

Ons zij- mens heeft een anti haarfabrieken plaats. Zij noemt het magnetron. daar kunnen we echt niet bij. Vervelend hoor, want wij houden wel van kippensoep.

Nou ja, meer van de kip dus dan van de soep.

Groetjes van Sieske en Snoebel uit Venlo

de baas zei

De kippensoep was niet in gevaar maar stond nog te koken. Waarschijnlijk was dat helemaal op het dak te ruiken....

Trudi zei

Het is zoete inval bij je Annemarie :-) Volgens mij hebben ze zelfs in Venlo de soep geroken!