vrijdag 7 augustus 2009

Bezoek en kaas.


Japekoppie:
Ja, als er in de namiddag bezoek komt, komt er tevens kaas. Op tafel inderdaad, en bij mooi weer dus buiten. Daar ben ik dan graag bij, ja. Natuurlijk vanwege de leuke gasten want ik hou van gezelschap. En dan vooral als er kaas op tafel komt natuurlijk, maar dat spreekt vanzelf.
Maar als er leuk wordt gepraat, vergeten ze wel eens aandacht aan mij te besteden. Daar kan ik inderdaad behoorlijk de pest over in hebben.



Ja, leuk als er foto's gemaakt worden van mij. Omdat ik zo grappig ernaast kom zitten ja. Maar nog leuker zou zijn als die camera opzij zou worden gelegd en er eindelijk eens een fliebertje kaas voor mij zou worden afgesneden. Soms duurt dat wel erg lang dus. Ja, dan zit ik maar te wachten en dan komt er geen fliebertje mijn kant op.



Ik zie best dat ze zelf behoorlijk wat fliebertjes kaas wegwerken. Meestal op een stukje brood of een stukje toast dus ja, maar dat blief ik niet. Nee, doe mij gewoon maar een fliebertje zonder brood of toast, en dan ben ik dik tevreden.


Kijk, dat hij-mens pakt zijn zoveelste flieber. Terwijl ik hier dus gewoon zit te verhongeren, heh?
Nee, ik word niet vervelend en blijf altijd heel geduldig wachten. Maar soms valt het me best moeilijk, dat wachten ja. Als ik het echt niet meer hou, bijt ik effetjes in haar elleboog. Van mijn mens ja. Om haar erop te wijzen dat ze niet alleen op de wereld is dus. Ja, het is dat ik het verdien. Anders zou ik natuurlijk nooit in haar elleboog bijten, nee. En het werkt altijd, dat bijten. Ja, ik kreeg dus tenslotte toch nog aardig wat fliebertjes kaas. Ja, het was weer erg gezellig, zo aan tafel met die kaas.....

1 opmerking:

Katja zei

Japekoppie, wat heb je toch een schattig kaaskoppie als je zit te wachten op je fliebertjes !