maandag 24 augustus 2009

20.000ste???

Krijgen wij vandaag onze 20.000ste bezoeker?
Natuurlijk krijgt deze gelukkige een leuke verrassing thuisgezonden, als hij/zij zich tenminste meldt! (Dat kan per e-mail.)
Nog even ter herinnering:
De teller telt u pas als u het lkb verlaat, dus wanneer u 19.999 op de teller ziet staan bent u in feite de 20.000ste! Maar wanneer u niet snel genoeg bent met het wegklikken van het lkb, kan iemand anders u nog voor zijn geweest!
Ja, het is en blijft ingewikkeld, en wij wensen u daarom ook veel succes!
De redactie.

8 opmerkingen:

Annemieke zei

Oh! Ik ben net terug en gaat het misschien meemaken deze keer! Het lijkt wel alsof het steeds sneller gaat met de teller (maar misschien wordt ik ouder).

Peettante zei

Nou als peettante zou ik het wel eens graag willen meemaken. En bij deze feliciteer ik de baas van het katblad met de groei van deze bijzonder krant, die volgens mij een echt fenomeen geworden is niet alleen in Leiden maar ook in de rest van het land

Annemieke zei

Hij staat nu op 19994! Dus dat gaat denk ik nog wel lukken vandaag! Alvast gefeliciteerd aan nummer 20000 en natuurlijk voor de hele redactie! Op naar de 100000?

marian zei

Haha het is gelukt.. ik ben dus 19999e bezoeker... dus 20.000e. Gefeliciteerd Annemarie..

Inge zei

Ik zag ook 19.999 op de teller staan...zal wel te laat hebben weggeklikt, het plezier van katblad lezen en zoveel nieuwe katten hebben leren kennen in de buurt is het allerleukst! En de eigenaren natuurlijk ook!

Wilma zei

Gefeliciteerd allemaal!!
(Ik zag nr. 96 en was dus nr. 97)

ina zei

Gefeliciteerd allebei.
En Annemarie ook, natuurlijk.

Katja zei

Allebei gefeliciteerd dan maar !
En vooral ook Annemarie natuurlijk :20.000...wat een enorm aantal zeg...