zondag 30 augustus 2009

Heidepoesjes ondergebracht.....


De heidepoesjes zijn tenslotte allemaal ondergebracht. Voordat zij naar hun nieuwe mandjes konden gaan, moesten zij uiteraard ingeënt en gechipt worden. Dat gebeurde in het asiel te Hilversum. Wilma had alle poesjes (behalve de zieke Igor) naar het asiel gebracht en moest daar ook afscheid van ze nemen. Op bovenstaande foto ziet u de drie meisjes: Kees (jawel), Heidi en Gizmo.



En hier de twee jongens Bram en Bommel.
Als alles volgens plan gaat, zal Igor komende week ook naar zijn nieuwe mandje mogen, mits zijn verkoudheid over is.... Hij is dus nog bij Wilma thuis.



Daar wij naar de overkant van de tafel werden verwezen, was de afstand tussen de mandjes met poesjes wat groter dan wij eigenlijk wensten. En het was een beetje moeilijk om plaatjes te schieten tussen allerlei flessen en andere voorwerpen door. Wij hebben echter ons best gedaan...


Bram is duidelijk de grootste. Toch een ander nest geweest? We zullen het nooit helemaal zeker weten......



Heidi en Gizmo dus. Gizmo is erg stoer en nieuwsgierig. Maar daarover heeft u al in onze bijlage kunnen lezen. Giz wil erg graag uit het mandje klimmen. Ze weet op dat moment nog niet wat haar te wachten staat, en dat is maar goed ook.




De poesjes gingen niet, zoals gewoonlijk, op een behandeltafel maar werden in de armen van verzorgsters door de dierenarts nagekeken, geent en gechipt. Wij hebben dus vooral veel armen en handen op de foto's staan. Onze excuses daarvoor!




Heidi heeft er duidelijk geen zin in. Wij geven haar groot gelijk. Maar ja, wat doe je als je nog zo klein bent? Niks dus. Hup: naalden in je lijfje!





En zo kregen de Heidepoesjes allemaal de nodige aandacht (waarop ze vast niet op hadden zitten wachten!).





Wij wensen de Heidepoesje en hun nieuwe mensen allemaal veel geluk, gespin en kopjes toe!
En we hopen nog wat van hen te horen, want dit was wel een heel bijzonder nest!
En Wilma: rust even lekker uit voordat er weer een beroep op je wordt gedaan! We horen het dan wel weer, heh?

2 opmerkingen:

Katja zei

Ik vind die Kees zo'n grappige haren hebben, jammer dat die niet bij een bekende van het Katblad terecht is gekomen, dan zouden we kunnen volgen hoe dat haar eruit komt te zien...
Maar ik moet niet zeuren want het is al heel wat dat we Gizmo en Igor kunnen 'volgen'.

Annemieke zei

Foto's zijn toch nog mooi gelukt hoor, ondanks de armen etc.
Arme beesten zitten natuurlijk niet te wachten op chips en prikjes, en uitleggen dat het voor hun bestwil is, werkt natuurlijk ook niet goed. Maar als ze straks bij hun nieuwe mensen zijn, vergeten ze het vast heel snel.