vrijdag 17 juli 2009

Terraskat in actie



De nieuwe terraskat die pas is aangenomen voor de terrascontrole en -inspectie van Dok2, doet goed werk. Hierboven het bewijs. Wij raden de chef van het restaurant aan om het tijdelijk contract onmiddellijk om te zetten in een vaste aanstelling voor tenminste 2 jaar. En uiteraard moet deze nieuwe werknemer fatsoenlijk beloond worden voor zijn inspanningen. Ja, tenminste Gourmet Gold of Diamant! Want goed personeel is vandaag de dag moeilijk te krijgen, heh?

6 opmerkingen:

marian zei

Wat een mooie jongen! Hopelijk zien we hem zondag terug en is het terrasweer! Allemaal duimen voor een zonnetje

Annemieke zei

Een natuurtalent!

Hans zei

Even een hart onder de riem van de Terraskat. Katten mogen best binnen in een horecagelegenheid, misschien niet in de keuken, maar dat is een ander verhaal. (Er is jurisprudentie over - moeilijk woord voor mensen die geen kats kennen -.) Maar in Utrecht is er in de cafe´s langs de Oude Gracht een ware muizenplaag en heeft iedere kroeg een huiskat in vaste en betaalde baan in dienst!

Wilma zei

Hahahaha, en het is weer een lekkere rooie hè! Of ligt het niet aan de kleur?

De redactie zei

Dok2 heeft helaas een open keuken. Maar wij zijn best bereid een stuk plaat aan te schaffen om de boel dicht te timmeren. Alleen vindt de vriendin van de eigenaar het zielig om een kat in zijn eentje te laten overnachten in het restaurant. Dus er zit een hoop tegen voor de terraskat.....

Annemieke zei

Er zijn zat katten die ervoor kiezen 's nachts buiten te verblijven (Iwans broer Tijgetje bijvoorbeeld) - dus zo zielig is dat niet - tenzij de terraskat aangeeft dat hij er grote problemen mee heeft.