donderdag 30 juli 2009

Lekkers en speelgoed voor het asiel.


De dames van het asiel poseren bij de door ons meegebrachte goederen.


Dezelfde goederen nog even op een rijtje.

Vandaag hebben wij een deel van onze missie volbracht. Wij gingen met lege achterbak en volle knip langs twee dierenwinkels, vulden de achterbak en leegden de knip, en reden vervolgens naar het dierenasiel om te spullen te brengen.

Ja, wij hebben dus een deel van het geld dat wij ophaalden op de verjaardag van de redactiekatten omgezet in hoogwaardige kattenbrokken, heerlijk blikjesvoer van verschillende merken, diverse soorten snoepgoed en een flinke verzameling speelgoed, allemaal voor de katten in het asiel. Dierenshop Eddy Bon deed er zelfs nog iets extra's bij, waaronder ook bakken en bussen voer voor kleine blafbeestjes, maar dat vonden wij natuurlijk alleen maar erg lief en leuk!

Het eten en speelgoed werd dankbaar door de asieldames in ontvangst genomen en wij vroegen ze even te po(e)seren, wat zij graag voor ons deden, samen met een jonge gaste en de asielkat. Nu rest ons nog het fabriceren van een keurig groot sponsorbord, en het maken van 3 borden met tekst voor op (dus) 3 adoptiehokken. Want naar die sponsoring gaat de rest van het opgehaalde geld! Natuurlijk gaan wij regelmatig kijken wie er in "onze" hokjes te gast is en zullen daar dan ook verslag van doen.

Wij danken nogmaals alle gulle gevers van harte, en houden hen op de hoogte middels onze asiel-verslagjes!

9 opmerkingen:

Jacq. zei

Fantastisch Annemarie!!Wat zullen de poezen blij zijn om verwend te worden...en nu nog hopen dat ze snel een lief baasje vinden...

Mevrouw Katblad zei

Ja Jacq, dat is het allerbelangrijkst natuurlijk, een nieuw mandje bij lieve mensen.

Trudi zei

Annemarie dikke knuf, goede actie :-)

Annemieke zei

Goed gedaan! Deze katten verdienen zeker een extraatje!

ina zei

Ik dacht al dat ik Damocles herkende...
Fijn dat je zo iets goeds kunt doen voor de beestjes in het asiel.

Katja zei

Nou, ik weet zeker dat de asielkatten zullen gaan genieten van dat lekkers. En de speeltjes vallen ook altijd enorm in de smaak.

marian zei

Wat super dat je dit bent gaan doen.En ook ik ben blij dat er zoveel gulle gevers waren die dit mogelijk hebben gemaakt!

Inge zei

Wat fijn voor de asiel katten! Geweldig dat je lekker eten bent gaan brengen!
Hoop zo op een warm mandje bij lieve mensen voor ze.....

Wilma zei

Geweldige actie van je Annemarie! Proficiat!!!