zaterdag 11 juli 2009

Cera stelt de Boez teleur.


De Boez:
Ja, op deze foto had ik mijn Gourmet al gehad. Want ik was ook al om half zeven op het dak ja, want ik was aan het klieren met Japekop en toen heeft ze ons eruit gegooid. Ons mens ja. Door het slaapkamerraam inderdaad ja. Want ze wou nog niet uit bed, vandaar.
Maar toen ze opstond om half acht kregen we ontbijt. Nee, niks bijzonders, gewoon Gourmet.
Wel, daarna ben ik naar het poezenloket gegaan. Ja, want Cera komt me altijd ophalen om buiten te spelen. Maar ze was er nog niet. Ze kwam er wel gauw aan ja, misschien had ze me zien zitten.



Maar het loket was nog dicht dus ze kon niet naar binnen. Ja, ze wou erg graag naar binnen, dat wil ze altijd wel. Ook als het niet mag dus. Nee, ze mag niet altijd naar binnen en dan vooral niet tijdens etenstijd. Ja, want dan wil ze ook Gourmet en de mensen vinden dat ze thuis moet eten en niet bij ons.



Ja, ze zette een flinke keel op toen het poezenloket niet snel genoeg naar haar zin openging. Ja, dan kan ze goed tekeer gaan, geloof mij maar. Als u dat wil horen, moet u het maar een keer filmen dus. Ja, dat is best spectaculair dus.
Wel, toen deed eindelijk de fotograaf het loket open.



En ik dacht dat Cera me eerst wel even zou feliciteren, maar dat deed ze niet. Nee, ze rende zo langs me heen. Ja, ik ben officieel vandaag jarig dus. Precies 1 jaar ja. Nee, nou hoef ik dus ook geen junioreneten meer. Ook nog geen seniorenbrokjes natuurlijk, maar iets er tussenin. Ja, ik wacht wel af. Nee, ik vind eten niet zo verschrikkelijk belangrijk. Cera dus wel ja. Want ze ging rechtstreeks naar de keuken waar onze voerbakjes staan, zonder te feliciteren dus. Nee, zelfs geen groet.



Ze dacht zeker dat we iets bijzonders kregen vandaag, want ze stond heel verontwaardigd te klagen dat er alleen maar gewone brokken waren. Of misschien wilde ze ook wel Gourmet uit een blikje, ja dat kan ook natuurlijk. In elk geval was ze dus erg teleurgesteld. En ik dus ook ja, omdat ze me straal voorbij was gelopen.



En toen ging ze een beetje zielig lopen doen. Ja, alsof ze al dagen niet te eten had gekregen, wat natuurlijk helemaal niet waar is, nee. Ja, ze had het heel druk met zielig doen dus ik ben toen maar alleen naar buiten gegaan. Nee, Japekop en mevrouw Troy waren ook buiten maar aan die twee heb ik dus niks. Nee, met hen kan ik niet spelen, heh?
Nee, dat was geen leuk begin van mijn verjaardag. Natuurlijk ga ik straks best nog wel spelen met Cera, ja. Ja, de dag is nog lang dus het kan nog goedkomen. Nee, je weet inderdaad maar nooit.

10 opmerkingen:

Annemieke zei

Gefeliciteerd BOEZ!

Snuitje zei

Lang zal die leven, lang zal die leven, lang zal die leven in de gloria, in de gloooooriiiiiia, in de glooooooriiiiia !!!
Wat is dat eigenlijk, gloria ???

Katja en Faffie zei

Hartelijk gefeliciteerd, Boez

Inge zei

Van ons ook van harte lieve Boez!

Trudi zei

Oei, ik heb Skylar al gefeliciteerd, maar de Boez is ook jarig.....Gefeliciteerd Boez!

ina zei

En van ons allemaal ook!
Nog vele jaren erbij gewenst en doe maar goed je best met groeien.

Pleegmama Wilma zei

Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaa!!!
Dikke knuf van ons allemaal!

Sandra en Skyler zei

Lieve boezelbroer,

Van harte gefeliciflapstaart met je 1e verjaardag!

Dikke kus van je zus, Skyler!

de boez zei

Hee Skyler! Jij ook gefeliciteerd! Fijn weer eens wat van je te horen. Stuur jij ook weer eens een foto van jezelf op? We zijn benieuwd hoe je er nu uitziet!
Groetjes van je broertje!

Peettante zei

Ik ben eigenlijk een beetje laat met mijn felicitaties.. maar ik heb gisteren al " gezongen " voor de redactie. Nogmaals bij deze heel veel jaren Boezelmans en een dikke knuf van mij!