zondag 12 juli 2009

Complot tegen Bolle-wangen.


Gisteren vereerde Bolle-wangen ons eindelijk weer eens met een bezoek. Hoewel, het was meer een flitsontmoeting en contact hadden wij dus nauwelijks.
Wij hoorden B-w alweer van verre aankomen met zijn geloei, maar toen wij hem tegemoet traden met camera, zette hij zijn sirene uit. Met een grote boog liep hij om ons heen en ging richting poezenloket. Even vreesden wij voor een stress-aanval van onze receptioniste mevrouw Troy, maar zij bleef gelukkig kalm en bedaard.



B-w kwam dus om te markeren. Dat deed hij tegen de Buxus van Charli terwijl hij kort sprak over een complot tegen hem. Nee, hij vertrouwde niemand meer want hij had heus wel in de gaten dat er mensen waren die hem probeerden in de val te lokken.



Ja, met een net en een hok, want hij was heus niet achterlijk en had ook ogen in zijn kop. Maar hij was niet van plan om zich te laten vangen. Daarom had hij meer haast dan anders, inderdaad. Want je weet maar nooit wanneer en waar die mensen met dat net en hok nu weer zullen opduiken. En bovendien had hij belangrijkere dingen te doen. Zoals het vinden van een lekker wijffie ja, om dus weer eens zijn genen door te kunnen geven. Ja, complot of geen complot, sommige zaken gaan gewoon door en moeten geschieden. Wij zijn erg benieuwd naar hoeveel nakomelingen B-w ondertussen heeft. En natuurlijk watvoor kleur ze dan wel niet hebben, heh?

2 opmerkingen:

Katja zei

Even het stukje van Bolle-wangen misbruiken om Mevrouw Troy te feliciteren hoor.
Gefeliciterrd en nog vele gezonde jaren toegewenst !

Goh, was alweer lang geleden dat B-w nog eens te zien was in het Katblad, wat zou hij in de tussentijd uitgespookt hebben? Zou ie een ander deel van Leiden geannexeerd hebben voor zijn veroveringstochten ?

Annemieke zei

Misschien kwam hij wel om de Boez en Mw Troy te feliciteren.