woensdag 8 juli 2009

Kopjes voor de boekenkast.


Nou, daar is ie dus weer! Ja, Lima is naar huis teruggekeerd. Het was om ongeveer middernacht dat de buurman hem in zijn ooghoek buiten zag langsschieten. Zomaar weer terug na meer dan 3 dagen zoek te zijn geweest!
Natuurlijk zijn wij vandaag direct op huisbezoek gegaan.


Nee, Lima had duidelijk geen honger geleden en zag er uitstekend uit. Ook geen vieze vacht dus, terwijl het nu niet echt lekker weer is geweest. Dus is de vraag: heeft Lima misschien ergens bij iemand in huis gezeten? En is hij daar als een gast onthaald? Of werd hij wellicht gekidnapt? En heeft hij weten te ontsnappen?
Wij tasten in het duister..............


Hij was in ieder geval weer blij om thuis te zijn. Lima was zeer gul met kopjes en gaf de boekenkast ook vele genegenheidsbetuigingen. Daarbij strekte hij voortdurend zijn achterpoten terwijl hij heen en weer liep. Uit tevredenheid dus. Ook Oscar was blij dat Lima weer thuis was. Maar dan eigenlijk vooral omdat wij kattensnoepjes kwamen brengen. Op bovenstaande foto ziet u hoe beiden staan te smullen van deze lekkernijen.
Nou. Eind goed al goed, zullen we maar denken. We kunnen weer rustig ademhalen in de Katbladstraat. En nu maar hopen dat Lima niet weer zoek raakt. Of wie dan ook.

5 opmerkingen:

Katja zei

Hè gelukkig ! Toch wel vreemd hoor...wat zou ie nou gedaan hebben in de tussentijd ? Lekker bij iemand anders op de bank hebben gehangen ?

Inge zei

Wat een opluchting! Zo fijn dat ie weer ongeschonden thuis is gekomen.
Helaas kan hij niet vertellen waar hij gezeten heeft.

thea1512 zei

Wij zijn errug blij dat Lima weer terug is. Ook wij waren ernstig bezorgd. Wie weet loopt er wel een catnapper rond in de Katbladstraat.

Funske, Sieske en Snoebel

iina zei

Gelukkig!
Wat staan ze weer lekker samen te smikkelen.

Wilma zei

Soms zou je willen dat katten konden praten. Alhoewel, zou je het echt willen weten?
Maar gelukkig is hij weer thuis en ik hoop dat hij in het vervolg gewoon lekker dicht bij zijn huis blijft.