donderdag 30 juli 2009

Ontbijtje.


Vanochtend mochten wij bij Harremans (links) en Panda (rechts dus) het ontbijt serveren. Dat was geen nare opdracht. Deze jongens waren zo enthousiast, dat het leek alsof wij hen van de hongerdood kwamen redden.



Toen wij eenmaal het ontbijtplateau op de grond hadden weten te zetten, hoefden we alleen nog maar een stap achteruit te doen. Een luid gesmak bereikte onze oren. Heerlijk dankbaar werk, op deze manier. Nee, dit is heel anders dan het gedrein in onze keuken. En dan nog de afkeurende blikken wanneer het smaakje onze redactieleden niet bevalt. Deze jongens, Har en Panda dus, eten met graagte op wat je hen voorzet. Geen op- of aanmerkingen, gewoon lekker smikkelen.



Panda was het eerst voldaan. Hij sprong direct de tuin in om aan de slag te gaan. Tenminste, dat denken wij. Links ziet u Mio, die dus al vroeger was opgestaan. Of zijn mens dan, heh?


Harremans zorgde ervoor dat er geen kruimeltje overbleef. Ook erg handig, vinden wij, want dat bespaart je weer afwasmiddel. Ja, het opdienen van dit ontbijt was voor ons een waar feest. En het zet ons aan het denken.....

2 opmerkingen:

ina zei

Wat zijn ze mooi eensgezind zo.

Katja zei

Fijn als er tenminste eens dankbaar op eten gereageerd wordt, hè?
Die eerste foto is leuk zeg !