zaterdag 25 juli 2009

Luna's APK-tje.


Het was hoog tijd voor Luna's APK. Nee, niet de Luna uit de parallelstraat maar de Luna van Bommel dus (zie onze bijlagenkrant). Luna werd thuis met een snoepje in haar tent gelokt en vervolgens werden snel de ritsen dicht getrokken. Wat een gemene streek!
Op de foto ziet u hoe zij bij dierenarts Saskia nog even moest wachten op haar beurt. Ze ziet er niet erg gelukkig uit, heh? Arme, bange Luna....



Wie net de spreekkamer uitkwam was Pelle. Pelle is 3 maanden oud en past nog in de handtas, maar dat gaat vast snel veranderen. Hij was een beetje ziekjes geweest maar nu wel aan de beterende han... eh, poot.



Ja Pelle, je bent een lekker ding. En vrij brutaal ook, zo te zien. En nog helemaal niet bang bij de dierenarts, heh? We hopen voor jou dat dat zo blijft!
Wij wensen Pelle natuurlijk van harte beterschap. Leuk kennis met je gemaakt te hebben, klein ventje! Laat nog eens wat van je horen!



Luna mocht naar binnen en de ritsjes werden opengetrokken. Maar zij liet zich niet uit haar tent lokken! Dus moest zij er worden uitgesleurd (voorzichtig natuurlijk).



Luna, wat ben je toch mooi. Drop met chocolade en caramel. En dan van die prachtige grote ogen om het plaatje nog fraaier te maken!



Ja, met alleen aaien kom je niet door een APK natuurlijk. Dus werd Luna uitgebreid gecontroleerd. Zijzelf was het daar uiteraard niet mee eens.



En stilzitten voor de foto deed zij dus al helemaal niet. Wij kunnen u in elk geval berichten dat Luna's gebitje in uitstekende staat is. Tanden en kiezen werden geprezen en gingen dus met gemak door de APK heen, zullen we maar zeggen.



Het inwendige voelde ook goed aan. Onze excuses voor al die mensenhanden op de foto's. Ze zaten ons ook bijzonder in de weg maar daar was helaas niets aan te doen.



Over het gewicht van Luna kunnen wij u alleen maar vertellen dat zij beslist niet te licht werd bevonden. En dat is een hele geruststelling, maar niet voor Luna zelf. Zij zou graag dagelijks nog wat meer lekkers nuttigen en dat zit er dus niet in. Pech heh?



Tot slot van de APK kreeg Luna nog haar prikje. En toen kon zij goedgekeurd naar huis gebracht worden. Daar zat Bommel natuurlijk op haar te wachten. Hij moest haar wel eerst uitgebreid besnuffelen, maar toen kon iedereen deze nare, steeds terugkerende gebeurtenis weer vergeten.

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Toch fijn dat het weer voorbij is. En dat ze gezond is. Die van ons moeten binnenkort ook weer - en Pieper stinkt niet meer in het snoepjes trucje..

Katja zei

Hé, da's toevallig ! Snuitje en Faffie hebben gisteren ook hun APK gehad ! Maar helaas had ik geen handen vrij om daar een verslag van te maken, had al bijna handen tekort om die transportmand te dragen: ze gaan altijd met zijn tweeën voor de APK voor de gezelligheid, maar normaal laad ik die bak achterop de fiets en loop zo...maar omdat we nu zo dicht bij de dierenarts wonen dacht ik, dat gaat wel zonder fiets...ben nu nog moe !!!
Maar ze zijn beiden met vlag en wimpel door de APK heen en daar gaat het maar om.
Luna ook gefeliciteerd met het goede resultaat, en wat is die Pelle een stuk zeg, hoop dat ie nog eens wat van zich laat horen !

marian zei

Namens Luna een nat zacht neusje en een prrtje voor dit verslag van het Katblad. Ze is zo blij dat ze weer thuis is!

Wilma zei

Alle katten die weer glansrijk door de APK zijn gekomen: Gefeliciteerd!!

Trudi zei

Dikke knuf voor Luna is ze in haar eettent zo maar naar de DA vervoerd! Ik me voorstellen dat ze stevig baalt en van angst trilt....
Dikke knuf!