woensdag 22 juli 2009

Op het kleed gespuugd....


Boez:
Ik ben niet zo lekker, nee. Ja, net gespuugd op het tapijt, beneden onder de tafel. Allemaal brokjes eruit gegooid ja. Met een elastiekje erbij, dat klopt. Nee, ik weet niet waarom ik dat heb opgegeten. Ik had het gevonden ja. Buiten op straat. En ook nog een kippenbotje ook, ja. Had ik ook aan geknaagd, dat klopt ook. En toen was ik dus niet goed geworden. Ja, toen moest ik spugen. Nee, ik wist geen andere plek om te spugen dan op het kleed. Vind je het erg? Oh, alleen maar vies dus...



Ja, nu ben ik hier maar even gaan liggen. Boven inderdaad, want daar is het altijd veilig en rustig. Ja, ik blijf hier maar even tot de misselijkheid enzo weer over is. Ja, ik heb gehoord dat Cera beneden is maar ik heb nu even geen zin in Cera. Zeg maar dat ik later wel naar buiten kom, als ik me wat beter voel. Nee, ik weet niet wanneer dat is dus je moet het loket gewoon maar open laten staan. Wel, ik ga nu even verder dutten. Ja, ga jij maar koffie drinken ofzo. Het komt vast wel weer goed met me. Ja, tot later dan....

11 opmerkingen:

Trudi zei

Goh Boez ja dass ff niet leuk overgeven, maar was het echt een elastiekje dat je had opgegeten of leek het op een elastiekje?

marian zei

Arme Boez!Ben je inmiddels weer een beetje opgeknapt?"

de redactie zei

Het was een heus elastiekje en de rek zat er nog in. Het was wel vies met kledder....

ina zei

Hij ziet er inderdaad wel een beetje zielig uit. Was het elastiekje geen worm?

Annemieke zei

Arme Boez! Gaat het inmiddels weer wat beter? Doe maar rustig aan - Cera begrijpt dat vast wel.

Pieper (Spuger diploma A) zei

Goed gedaan Boez. Het tapijt is inderdaad een goede plek om te spugen. Andere goede plekken zijn onder het bed, op de verwarming (bij voorkeur ertussen als hij aanstaat), op het bed en op de trap. Of als je het dan op een plek doet waar een tapijt ligt, doe het dan zo dat de mensen er met blote voeten instappen (bijvoorbeeld als ze net uit bed stappen). Succes gegarandeerd.

Hans zei

Ach, Boez, die van mij geven ook bijna dagelijks over. Maar gelukkig geen elastiekjes. Wil die nooit meer opeten, dat is heel gevaarlijk!

Mvgr

Hans

Faffie zei

En ook een goeie tip: spuug terwijl je boven op de leuning van de bak zit naar beneden, zodat het langs de leuning druipt c.q. zo hard op de grond klettert dat het alle kanten uit spettert !

Katja zei

Gaat het alweer een beetje beter met Boez ?? Had hij dat kippenbotje nou ook opgegeten en uitgebraakt ? Eng hoor...

De redactie zei

Het botje lag (aangevreten) een stukje verderop.
Het elastiekje deed het nog maar hebben we toch maar weggegooid.
Het kleed is voorgoed verpest maar de Boez voelt zich weer goed; hij heeft drie zweefvliegjes van het computerscherm geplukt en levend opgegeten - dat zegt wel wat!
Japekop spuugt altijd op de trap en onder het bed.
Mevr. Troy spuugt meestal buiten.

Faffie zei

Ja, ik bedoelde dus de leuning van de bank, hè. Wij zijn hier al wel een beetje op leeftijd, maar onze bak heeft nog geen leuningen hoor !