woensdag 22 juli 2009

Altijd maar zo boos!


Op de redactie konden wij duidelijk vernemen dat er buiten wat gaande was. Een hoop geblaas en van die leuke keelgeluidjes deed ons de camera pakken en naar buiten gaan. En ja hoor, onder onze vergadertafel was er een klein opstootje. Wij ontwaarden de Vreemde (links) en Rooie Gijs (rechts). Gijs zat er best ontspannen bij al maakte hij wel een hoop geluid. De Vreemde was erg gespannen, zoals u kunt zien op de foto.



Natuurlijk moesten wij ingrijpen en de beide ruziezoekers tot de orde roepen. Zij zaten immers onder onze tafel en dus op ons terrein! En daar dulden wij geen getwist, en zeker geen geschreeuw. Wij begonnen erg vriendelijk met te vragen waarmee beide heertjes nu eigenlijk bezig waren. Rooie Gijs reageerde in het totaal niet en negeerde ons compleet. En dergelijk onbeleefd gedrag pikken wij dus niet.



Wij stuurden Gijs dus zonder dralen weg. De Vreemde deed een poging onze vraag wel te beantwoorden maar de woorden bleven in zijn keel steken. Hij was net behoorlijk boos op Gijs geweest en nu was zijn woede tegen ons gekeerd. Daar wij ook dit gedrag niet accepteren zo vlak bij het poezenloket, moesten wij ook de Vreemde heenzenden. Het wordt zo langzamerhand toch wel eens tijd voor een huisbezoek om tenminste zijn naam op te vragen. En verder lijkt het ons ook van groot belang te weten te komen of dit ventje altijd zo vol boosheid zit en zo ja, hoe dat zou kunnen komen. En of er een speciale manier is om hem tot bedaren te brengen. U hoort nog van ons.

Geen opmerkingen: