maandag 13 juli 2009

Opvangkamer Wilma weer leeg....


De kittenopvangkamer bij Wilma is weer leeg. De kleintjes van Mickey waren groot genoeg om ingeënt en gechipt te worden, en om bij hun moeder weg te gaan.



Weet u nog? Er waren twee zwartjes en een zwartwitte. En ze werden geboren op de gedenkwaardige datum 30 april. Inmiddels hebben ze namen gekregen:
Louis (zwart), Prins (zwart) en Floris (zwart-wit). Dit zijn de laatste foto's bij Wilma thuis van hen.



Moeder Mickey woog bij haar afscheid van Wilma 3.1 kg. Dat vinden wij niet erg veel maar misschien is Mickey ook niet zo groot en bovendien heeft ze veel van haar krachten natuurlijk weggegeven aan haar kleintjes middels haar moedermelk!


Foris woog (9 weken oud) 1264 gram, Prins 1420 gram en Louis 1445 gram.


Moeder Mickey is met twee kits (Prins en Floris) terug naar het asiel in Hilversum. Voor hen werd nog geen nieuw mandje gevonden. Bij moeder moeten nu eerst de melkklieren slinken, dan wordt ze gesteriliseerd en vervolgens is zij klaar om geplaatst te worden.
Louis is naar een nieuw mandje in Amsterdam vertrokken. Moge hij een mooi en spinvol leven krijgen in deze grote stad!



Voor Prins was er ook belangstelling. Maar..... tijdens de bezoeken van zijn kandidaat-mensen was hij niet zo bereid tot uitgebreide knuffelpartijen. Nee, op die momenten had hij nu net zin om te spelen. Om die reden hebben de mensen afgezien van adoptie van het kleine zwartje....



In elk geval is de kattenkamer bij Wilma nu dus leeg. En nee, Wilma gaat niet op vakantie, zij blijft gewoon bij de telefoon zitten wachten op een nieuw noodgeval, dan wordt de kamer weer gevuld met nieuwe (gevonden) kittens en begint het hele circus weer van voren af aan.
Wilt u nog even e.e.a. teruglezen over Mickey en de kleintjes Louis, Prins en Floris, klikt u dan onder "labels" op "Wilma's opvang".
En Wilma, weer bedankt voor deze bijdrage! Veel succes met het volgende nest en wij horen dan graag weer van je!

3 opmerkingen:

ina zei

Wat zou ik er graag eentje halen.
Maar ja, 4 is eigenlijk wel genoeg.
Helaas, helaas.

Wilma zei

Er komen nog mogelijkheden genoeg hoor Ina. Ik heb ongeveer drie opvangnestjes per jaar en voorlopig ben ik niet van plan daar mee op te houden. Of het moet zo zijn dat er geen zwangere poezen meer op straat gedumpt worden, maar ik ben bang dat dat een utopie is. Dus gewoon het Leidsch Katblad blijven volgen en wie weet, ooit .....

Annemieke zei

Hoe kun je nou afzien van zo'n schatje? Knuffelig worden ze meestal later als ze groter zijn...en als ze moe zijn van het spelen...Hopelijk vinden ze allemaal snel een plekje.