vrijdag 6 februari 2009

Teambuilding


Laatst hadden wij het genoegen om mevr. Katja, lezeres van ons Katblad, te mogen ontvangen op de redactie. Zij nam een visje voor ons mee. Omdat wij vermoeden dat dit visje wel eens heel sterk van smaak kon zijn, hebben wij het bewaard tot later. En dat later was dus gisteren. Toen de redactievergadering dreigde vast te lopen, trokken wij het visje tevoorschijn en gooiden het in de groep. En al zeggen wij het zelf: dit was een zeer goede beslissing! De foto's spreken voor zich!
Wij hebben de geplande cursus teambuilding (samen overleven in de Ardennen zonder Goutmet) afgezegd. Het visje heeft zijn werk gedaan!







































6 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig!
Wat een klein visje kan bewerkstelligen.
Kattenkruid?

Anoniem zei

Ja, hele goeie !
Wel bijzonder dat ze het alledrie kunnen waarderen, meestal is er wel weer één die niet gevoelig is voor dat spul.

Anoniem zei

waar haal je die dingen?

Anoniem zei

Nou, ik kreeg het als extraatje bij een bestelling van andere 'Yeowww' kattenkruidspeeltjes die ik deed bij een 'internet-vriend' in de U.S.A. Maar als je Googled op Yeowww vind je ook wel wat webwinkels die speeltjes verkopen dichter in de buurt. Dit leuke visje heb ik er niet bijgezien, maar heb zelf bijvoorbeeld hele leuke appel, citroen en banaan. Het kattenkruid is veel beter dan van het gemiddelde dierenwinkelspeeltje.

Anoniem zei

bedoel natuurlijk 'googlet' :-)

Cat Street Boyz zei

Enjoying your photo's thanks to our friend, Katja!