maandag 2 februari 2009

Iedereen binnen....


Wij maakten gistermiddag even een rondje door de katbladbuurt. Geen kat te zien op straat; zeker te koud heh? Maar we zagen er wel een paar achter de ramen......
Hier ziet u Simba. Kijkt een beetje verstoord. Zo van: wat mot je? Wij trokken daar ons natuurlijk niets van aan en zetten Simba op de foto. Hij zal het er wel niet mee eens zijn.


Toen gingen we verder door de straten, langs de huizen. Lekker naar binnen gluren dus....
Eindelijk, in het Hof zagen we weer wat. Harremans lag op de vensterbank. Lijkt het maar zo of kijkt hij een beetje sip? Zeker de verveling. Maar waar was broer Panda? We speurden de tuin af, maar tevergeefs. Nee, waarom zou je nu de tuin in gaan? Misschien om even te toiletteren, maar vervolgens kun je dan niet eens je plas begraven. De grond is keihard en ijskoud!
We liepen twee stappen verder en zagen Panda toen zitten achter het andere raam. Ja, logisch toch? Hoewel, wij kennen ook veel katten die liever op het dekbed liggen dan in de vensterbank.


Nou, Panda keek ook niet zo blij. Terwijl hij daar toch geen slecht plekje heeft! Misschien had hij iets voor de partij "Hof is Vol" willen doen? Poortwacht? Vreemdelingen uit de tuin meppen? Nou Panda, er is geen vreemdeling te bekennen. En als er al een was, zou hij echt niet in de tuin blijven rondhangen met deze kou. Als je dan perse wat wilt gaan doen, zoek dan maar een breiwerkje om uit te halen.


Een eindje verderop zat Bohr in de vensterbank. Ook al zo'n mooi plekje maar ook niet zo blij, zo te zien. Geen insecten te vangen, Bohr? Ook geen breiwerkje om uit te halen? Ja, we komen straks nog even bij je op visite om je te aaien. Eerst ons rondje afmaken. Later!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik weet wat Harremans, Panda en Bohr aan het doen waren : de sneeuwklokjes uit de grond aan het kijken. Maar wilde nog niet erg lukken aan hun gezichten te zien.