dinsdag 10 februari 2009

Mijn voorbeeld...


Boezelmans:
Het regent maar ik zit toch even buiten. Ja, omdat oom Japekop ook naar buiten is gegaan. Die is zijn rondje gaan maken. Nou, hij liever dan ik.



Gelukkig is hij terug. Maar nu moet hij weer zo nodig eerst even drinken. Ja, vers water vindt hij lekkerder. Nou, verser dan dit kan het niet.


Ik wou dat hij naar binnen ging. Dan kan ik ook naar binnen. Ja, want ik doe wel erg stoer maar die nattigheid vind ik toch niet zo prettig. En ik weet dat oom Japekop er ook niet van houdt, maar hij is flink heh? En oom Japekop is mijn voorbeeld.


Hij doet wel lang over dat waterdrinken. Ik wou dat hij opschoot. Mijn vacht wordt nat. En het wordt alsmaar erger, die regen. Het gaat ook steeds harder waaien. En wind vind ik echt heel vervelend. Vooral als het erbij regent, ja. Ik geloof dat oom Japekop eindelijk klaar is met drinken en naar huis komt. Het zou eens tijd worden!



Jeetje! Hij komt niet! Hij loopt het poezenloket voorbij! Het lijkt erop of hij nog meer gaat verkennen. In deze regen! Nu is hij mijn voorbeeld wel, oom Japekop, maar hij kan het ook te gek maken. Ik denk dat ik maar niet op zijn thuiskomst wacht. Nee, ik ga maar naar binnen. Er is toch niks aan om in je eentje op een natte vuilnisbak te zitten. Bah...

2 opmerkingen:

marian zei

Ja Boez, het is vaak nat hier en het waait ook... daar word je een grote jongen van en wil je de redactie even zeggen dat de poezenmandala rechts op de pagina heel erg mooi is en prachtig van kleur!

Anoniem zei

Ha, ik zat al te denken waar ik dat neer zou zetten. Nou hier dus. Die mandala was mij ook gelijk opgevallen. Hij is inderdaad ontzettend mooi Annemarie. Mijn complimenten!