zaterdag 28 februari 2009

Brute aanval van Storm.


De dag voor de "operatie" van de Boez, moest hij nog een traumatische ervaring meemaken. Het volgende gebeurde.
Wij zaten te werken aan de tafel toen wij opeens een vreselijk gekrijs en een noodkreet hoorden. De kreet ging door merg en been en werd gevolgd door een wervelwind die door het raam naar binnenkwam. Het was de Boez.



Het ging allemaal heel erg snel. Cera (die net even een keukencontrole uitvoerde) kwam aanrennen, mevrouw Troy sprong van een stoel en beide dames klommen in de vensterbank. Links, met de dikke staart, is de oude dame, rechts dus Cera. Zij bleven heel even zitten om de situatie te overzien en vlogen vervolgens beide op Storm af. U ziet Storm nog net achter de fiets lopen, maar toen hij de dames op zich af zag komen, ging hij er in rap tempo vandoor.



Japekop kwam natuurlijk te laat, maar hij bleef nog een poosje bij het loket rondhangen totdat Storm helemaal uit het zicht was verdwenen. Cera nam plaats op het lokettafeltje, mevrouw Troy ging bij de paal zitten en de Boez durfde, bij zoveel support, weer in de vensterbank te liggen. Het duurde nog enige tijd voor het sein "veilig" werd gegeven en het gewone leven weer door kon gaan.
Wij dragen de beide dames, mevrouw Troy en Cera, voor voor een medaille. Of anders toch tenminste voor een grote pluim!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

"Japekop kwam natuurlijk te laat, maar hij bleef nog een poosje bij het loket rondhangen totdat Storm helemaal uit het zicht was verdwenen" , hahaha, die dappere Japekop toch !

Anoniem zei

Girlpower!

Anoniem zei

Dikke knuffels voor de beide heldhaftige dames hoor! Zo mag ik dat graag zien!