vrijdag 13 februari 2009

Ernstige zorgen.


Wij maken ons ernstige zorgen over de hormonen van de Boez. Waarom? Omdat wij hem nog net konden tegenhouden toen hij wilde ingaan op het voorstel van Bolle-wangen. Weet u nog van een paar weken geleden? Dat Bolle-wangen aanbood onze Boez op te leiden voor wijvenjager? Wel, toen Bw gisteren langskwam, herhaalde hij zijn voorstel en de Boez volgde hem toen. Ja, zonder om te kijken ging Boez in snel tempo achter de meester-wijvenjager aan en de schrik sloeg ons om het hart. Pas na ons dwingende stemgeluid hield de Boez in en bleef hij wijfelend staan. Gelukkig wachtte Bw niet op hem en verdween uit het zicht. Vervolgens konden wij de Boez mee naar huis lokken. In elk geval zullen wij het toezicht op de kleine moeten verscherpen en misschien moet er ook wel een datum worden geprikt. U weet vast wel waarvoor....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ga inderdaad maar snel en afspraak maken, Annemarie. Voor je het weet is Boez er ineens vandoor met die Bw.

Anoniem zei

Ik zou inderdaad heel snel een datum prikken als ik u was ! Zolang u zelf maar weet waarvoor, hè ?

En u hoeft echt niet te wachten tot Boez net zulke bolle wangen krijgt hoor...'t is toch geen gezicht, dus beter voorkomen zou ik zeggen.

Anoniem zei

Ja Boez... dan gaat het toch gebeuren! Ach je merkt er helemaal niets van. Het is zo gepiept en daarna wordt je heel erg verwend.

Mevrouw Katblad zei

Wat erger is, is dat Japekop de Boez steeds vaker aanvalt. Binnenkort een foto daarvan....