maandag 16 februari 2009

Goedgekeurd mandje.


Cera:
Vandaag ben ik speciaal gekomen om poezenmanden te testen. En ook omdat het regent en ik er thuis niet in kan ja. Maar dat laatste is maar bijzaak. Nee, men heeft mij niets gevraagd. Nee, ik heb ook geen testopdracht gekregen, dus ik kan wel stellen dat ik dit testen helemaal uit mijn eigen goedheid doe. Gratis en voor niks inderdaad.



Ik kwam binnen toen een gast werd uitgelaten. Ja, zoals gewoonlijk liep ik tussen de benen door en voordat ze het in de gaten hadden was ik dus al bezig met testen. Hoewel, ik geloof dat ik, om in optimale conditie te zijn voor dit zware werk, eerst nog even wat brokjes heb gegeten. Ik geloof uit Japekop zijn bakje ja, maar daar ben ik niet helemaal zeker van. Behalve het mens lagen alle redactieleden te slapen. Boven ja, en dat betekende dus dat ik in alle rust kon beginnen. Met testen ja.



Wel, ik was pas halverwege met testen toen die kleine opeens naar beneden was gekomen. De Boez ja. Hij ging aan mijn stoel krabben en dat vond ik niet zo prettig. Nee, dat betekende dat mijn testwerk verstoord werd en dat ik dus niet zo goed een oordeel kon geven over het mandje op zich.



Daarom moest de testperiode wat verlengd worden dus. Ja, dat heb ik zelf bepaald want ik ben tenslotte de specialist in deze. Wel, ik denk dat ik de periode verlengd heb met een uurtje ofzo. Ja, het is mogelijk dat het nog wat langer was. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het regende en dat mijn mensen waren vertrokken. En ik moet u ook op de hoogte stellen van het feit dat ik in slaap ben gevallen. In dat mandje dus ja. Ik kan me nog vaag herinneren dat er een schaatswedstrijd bezig was op de tv. Nee, dat was niet spannend genoeg voor mij om wakker voor te blijven.



Maar ik heb het mandje goedgekeurd. Ruime voldoende inderdaad. Het is alleen jammer dat ik rond etenstijd uit huis ben geplaatst. Ja, zomaar opgepakt en buiten de deur gezet. Ik was nauwelijks wakker maar dat stel van de redactie zat klaar voor het avondmaal en toen moest ik dus wegwezen. Ja, ik ben bang dat ik nog een keer moet terugkomen om te bepalen of de uitsprong ook een voldoende opbrengt. Ja, de sprong uit het mandje die ik dit keer niet heb kunnen maken, die bedoel ik dus. Omdat ik werd opgepakt inderdaad. Nee, er moet niet teveel tijd tussen zitten, anders moet ik de test van begin af aan overdoen. Als het regent bijvoorbeeld. Ja, ik geloof dat dat weertype toch het meest geschikt is voor een mandjestest. Wat zegt u? Hebben ze nog meer mandjes daar?

3 opmerkingen:

marian zei

Een prinsesje op het beste plekje in huis! Mooie foto's weer!

Anoniem zei

'of de uitsprong ook een voldoende opbrengt' hahaha Cera, je weet heet mooi te brengen !!!

Annemieke zei

Ik zie wel een patroon: alle topmodellen trekken in bij de redactie!