vrijdag 6 februari 2009

Gewoon een kwestie van volhouden.


Bolle-wangen:
Ja, ik ben er weer. Waar ik heb gezeten? Voor u een vraag en voor mij een weet. Nee, ik zeg niks. U mag raden als u wilt.


Ja, misschien ben ik wel een paar dagen binnen geweest. Gewoon thuis inderdaad. Of misschien heb ik wel een paar dagen een andere route gelopen. Allemaal misschien ja. Ik ga het toch niet aan uw neus hangen. Ja, ik loop ook weer lekker te loeien. Hebt u daar last van?



Ja, ik heb haast. Dus van mijn geloei zult u niet lang last hebben. Had u al een beslissing genomen over die kleine van u? Of hij met mij mee mag dus?


Hij mag niet mee? Dan ga ik snel door. Ja, het wordt een flink beestje, dat zie je zo. Nog even en dat hebt u niks meer te beslissen. Dan gaat hij gewoon uit zichzelf mee met mij, ja.



Kijk 'm nou. Maakt zich helemaal groot op indruk te maken op mij, die kleine. Maar ik heb het druk. Weer achter de wijven aan ja, hoe raadt u het zo. Nee, nog steeds geen dame gevonden. Maar er komt een dag dat ik haar tegenkom. Ja, daar ben ik zeker van. Gewoon een kwestie van volhouden, heh? Ajuus!

Geen opmerkingen: