donderdag 8 april 2010

Weghalen, die zooi!


Boez is toch maar een rare jongen. Kan hij lekker in de zon zitten, kruipt hij in een cementmolen!
Gelukkig is de molen al een paar dagen niet meer in gebruik, dus de inhoud is opgedroogd. Was dat niet het geval geweest dan hadden we natuurlijk onmiddellijk ingegrepen.



Oscar is verstandiger en blijft lekker op de tafel liggen. Nee, Os hebben wij geen 1 keer in de cementmolen zien verdwijnen.



Toen Boez genoeg had van zitten in het donker, moest Japekop natuurlijk weten wat er nou zo leuk was aan die molen. Immers, als Boez erin had gezeten, moest het wel de moeite waard zijn, heh?


Nou, Japekop kon dat bijzondere echt niet ontdekken. Toen hij uitgesnuffeld was, kwam hij er behoorlijk chagrijnig weer uit. Misschien stonk het daar wel? Wij hebben dat verder niet onderzocht. Nee, wij hadden belangrijkere dingen te doen, zoals gewoon lekker op het bankie zitten. Immers: de zon werd al wat wazig en dreigde op korte termijn te verdwijnen achter een laag wolken. En je weet maar nooit wanneer er weer zo'n mooie dag komt, heh? Daarom! (En die molen en die andere zooi mogen ze nou wel een keer weghalen, zeg! Tjongejonge....)

Geen opmerkingen: