vrijdag 16 april 2010

Igor rukt op!


Jazeker, Igor is gesignaleerd op een muurtje met uitzicht op de Hoftuin. Deze foto's werden gemaakt door het oplettende mens van Bohr; wij danken haar zeer voor het toezenden van dit belangrijke bewijs. Immers: Igor komt pas sinds kort in Iwan's tuinen, weet nog maar net hoe hij uit die tuinen weer op zijn balkon terug kan komen maar laat het hier dus niet bij! Nee, Igor rukt steeds verder op!



Van de bewoonster van het huis op de achtergrond, vernamen wij reeds dat er de laatste tijd steeds vaker een haarfabriek rondloopt die (met veel succes!) alsmaar tracht haar blafbeest te treiteren (u weet wel, die borderliner). Zij omschreef de haarfabriek als grijs, maar het kon ook wel een soort van beige zijn. Wel, er zijn er dan twee die in aanmerking komen voor die pesterijtjes: Bonya en Igor!
Wij hebben het mens van de borderliner gevraagd voortaan een beetje beter op te letten en met een duidelijkere omschrijving van de haarfabriek te komen. Ja, zelfs als het blafbeest op z'n kop staat van ellende en frustratie! Want wat is er nou belangrijker? Juist ja, de nieuwsgierige lezers van het Katblad (en de hoofdredacteur uiteraard)!



Afijn, Igor zat dus lekker op het muurtje in het zonnetje, overzag de Hoftuin en zat vast plannetjes te maken voor de zomer. Wij zijn erg benieuwd!

3 opmerkingen:

ina zei

Nu Igor steeds vaker in de tuin ligt te rollen kan hij ook wel in aanmerking komen voor het predicaat grijs. Zijn rug is in elk geval niet wit meer...

Annemieke zei

Hij zal het wel warm krijgen in de zomer met die dikke vacht!

Hans zei

Oh Igor,

wat word je met de dag mooier. De bazin van het blafbeest vertelde me vanmiddag dat ze niet blij is met je. Maar er is voor het hondje een erger ettertje. Volgens de beschrijving van het bazinnetje moet dat zeer waarschijnlijk mini zijn.