woensdag 14 april 2010

Geen nieuws....

Wegens ziekte van mevrouw Katblad (koorts, alles doet zeer en dus in bed) effe geen nieuws vandaag. En misschien morgen ook wel niet. En dat terwijl wij dachten dat er geen griep meer heerste....

13 opmerkingen:

Leen W zei

Veel beterschap! Hopelijk krijgt u het gezelschap van enkele haarfabrieken in uw ziekbed, dat helpt bij mij altijd goed.

marian zei

Beterschap gewenst mevrouw Katblad! Veel slapen, veel drinken en veel TLC (tender loving care) van de redactiekatten!

Hans zei

Wat je hebt is dan ook geen griep. Het is een heel hevig, maar kortsstondig virus. Sommige mensen die het gehad hebben vertelde me dat ze echt dachten dat ze doodgingen van de darmkrampen en de pijn. Een zusje van mijn collega in de boekwinkel heeft zelfs de nacht in het ziekenhuis doorgebracht!
Het heerst enorm.

Wilma zei

Hè getsie Hans, dat klinkt wel errug eng hoor. Ik hoop dat Annemarie een iets mildere versie van het virus te pakken heeft. Heel veel beterschap Annemarie en hopelijk voel je je snel weer beter en kun je weer lekker naar buiten. De poezels zullen wel extra lief voor je zijn nu.

ina zei

Sterkte, mevrouw Katblad.

Hans zei

Het duurt anderhalve dag en dan ben je weer het baasje. Dus geen reden tot paniek, zoals bij de eigenaar van mijn stamkroeg en het zusje van mijn collega'tje. Mijn opmerking was ook ter geruststelling.

Sandra zei

Beterschap!!!

Anita zei

Hey Mevrouw Katblad, van harte beterschap gewenst. Je poezen zullen van je bedrust profiteren :-)! Misschien wel leuk voor jou, genezen temidden van poezenliefde. Wordt maar vlug beter!
ps Binoche is net in een plastieke vuilzak gedonderd, en kon er niet dadelijk uit ... Effe paniek!!!

Hans zei

@Wilma,

Ja, het klinkt eng. Mevrouw Katblad heeft mij al een mailtje gestuurd waarin ze vertelde dat ze het door mij beschreven enge stadium gelukkig al achter de rug had. Nogmaals, ter geruststelling, het is maar een - weliswaar heel vervelend - virusje.

Annemieke zei

Beterschap Mw Katblad! Gelukkig slaan de meeste ziektes niet over van mensen op haarfabrieken. Hopelijk bent u snel weer op de been!

mevr. Katblad zei

Het ergste is inderdaad al voorbij. Het begon gistermiddag met hoge koorts, daarna wegens duizelingen, rillingen etc. naar bed gegaan. Rotnacht gehad! Vanochtend nog erg slap, vanmiddag maar onder de douche gegaan, en behalve duizeligheid geen last meer! Wel vandaag nog veel liggen slapen. Onvoorstelbaar dat je je zo ziek kunt voelen en een dag later alweer koortsvrij bent en normaal kunt eten.... Nog wel erg slap...
Lekker vroeg naar bed!
En morgen weer op stap!
Dank voor alle goede wensen!

katja zei

Nou, dan komen mijn beterschapswensen een beetje als mosterd na de maaltijd....maar evengoed beterschap gewenst ! En morgen weer lekker op stap met de poezen ! (het schijnt wat lekkerder warm te worden dan de afgelopen dagen)

Hannah zei

Vanuit het verre Welington wensen wij u ook beterschap, mevrouw Katblad!Doe maar rustig aan voor een paar dagen! Maxi!