woensdag 28 april 2010

Steunbetuigingen!


Ook dat nog. Het kattenkasteel van Charl en Ol staat bij het grofvuil; het is versleten en gammel geworden, maar dat het weggaat is een grote schok voor de twee haarfabrieken.

Eerder kon u al lezen dat Charli zijn stem kwijt was. Waarschijnlijk het gevolg van een overdosis stress, tenminste, zo denken wij daarover. Immers, zijn broer Japekop wordt ook altijd schor als het tegen zit in het leven. Wij bedoelen dat niet ironisch of sarcastisch, integendeel. Katten kunnen erg slecht tegen veranderingen in hun huis of omgeving, en geluiden waaraan ze niet gewend zijn ervaren ze ook als erg stressvol. Zo kreeg Japekop een paar jaar geleden een maagzweer nadat wij ons huis hadden verbouwd, bovendien was hij in die tijd nogal agressief en was hij betrokken bij menige vechtpartij.
Wel, Charli gaat nu een nog moeilijkere week tegemoet. Ollie trouwens ook. Zij moeten weer verhuizen naar hun oude huis, maar de verbouwing is nog niet gereed. Ze zullen over een paar dagen slechts de beschikking hebben over een kleine ruimte met 1 logeerbed (te delen met hun mens) en een paar kleedjes en kattenmand. Nee, dat houdt niet over! Bovendien zal er constant lawaai zijn vanwege de werkzaamheden in huis.
De einddatum van de verbouwing was eerst 1 april, maar nu ziet het ernaar uit dat er ook nog enkele weken in mei gewerkt zal moeten worden.
Wij hebben erg met Charli, Ollie en hun mens te doen. Het zullen voor hen erg moeilijke tijden worden.
Daarom wensen wij hen vanaf deze plaats heel veel sterkte toe! Ook uw steunbetuiging is natuurlijk erg welkom....

4 opmerkingen:

ina zei

Vreselijk!
Sterkte allemaal hoor.

Wilma zei

Wat een ellende allemaal! Ik hoop voor ze dat alle ellende nu snel voorbij zal zijn en de rust daar in huis weer snel terug zal komen.
Ik moet trouwens zeggen dat ik die klimboom er nog erg knap uit vind zien. Praktisch alle sisal zit er nog op! Dat is hier wel anders ...

Annemieke zei

Heel veel sterkte voor jullie allemaal! Wat een ellende...hopelijk schiet het allemaal op.

katja zei

Beetje laat, maar goed....ook sterkte gewenst door mij natuurlijk. Bij de terugverhuizing en het bivak op de logeerkamer. Hopelijk schieten die bouwvakkers nu eindelijk op en wordt het zo mooi dat achteraf alle ellende snel vergeten wordt....ook door de poezen.