vrijdag 16 april 2010

Gewoon relaxed blijven!


Soms vergissen mensen zich wel eens, wijzen dan op deze jongen en noemen hem BW. Maar zodra ze hem vol in de snoet kunnen kijken, zien ze natuurlijk dat het Rooie Gijs is. Niet alleen omdat Gijs niet van die hangwangen heeft als BW, maar ook omdat hij behoorlijk chaggie kan kijken.
R. Gijs was weer eens naar de redactie gekomen, maar waarom nu precies? Wij weten het niet.
Hij liep wat rond onze (buiten)tafel, markeerde hier en daar een plantenpot en ging er maar eens bij zitten. We hadden de indruk dat hij zich verveelde.
Wij kwamen net terug van een kleine wandelronde en Gijs keek verstoord naar ons op. Daarna concentreerde hij zich op Cera, want dat is altijd een erg fijn slachtoffer als je je verveelt en iemand wilt gaan pesten....



Cera lag op straat en had R. Gijs nog niet opgemerkt. Hij haar dus wel....



Maar op de een of andere manier was een Cera die zich niet angstig gedroeg, niet interessant voor Rooie Gijs. Hij stak de straat over, liep met een boog om Cera heen en het meisje zag hem pas toen hij al aan de overkant was en de Poort inliep. Nou, dat liep dan weer met een sisser af heh? Zie je wel Cera? Als je je niet kwetsbaar en bang opstelt, hebben ze ook minder zin om je te pesten!
Volgende keer gewoon relaxed blijven?

Geen opmerkingen: