zaterdag 10 april 2010

In het asiel opgenomen?


Vandaag kregen wij een telefoontje van het dierenmeldpunt. Er was een klein rood-wit katertje gevonden in de buurt van de Herengracht. Hij was nog niet eh...... geholpen en had een blauwzwart vlooienbandje om.
Wel, wij moesten gelijk aan deze kleine "bollewangen" denken, maar kunnen niet met zekerheid zeggen of het om hem gaat. In elk geval is de gevonden kleine rooie naar het asiel gebracht en dat is 's-avonds niet telefonisch bereikbaar. Als het inderdaad "onze" kleine betreft, kunnen we eigenlijk wel stellen dat hij bij ons in de buurt moet wonen. Immers, wij zagen hem al vaker in de Katbladstraat rondhobbelen!
Wij hopen morgen meer te horen over deze mysterieuze zaak.

2 opmerkingen:

katja zei

Als het hetzelfde katertje is, heeft hij dus blijkbaar sinds woensdag/donderdag een ander bandje omgekregen. want het bandje op de foto is toch echt niet blauwzwart. Jammer dat de poezen in het asiel altijd pas op internet komen te staan met foto als ze geplaatst mogen worden en niet als ze gevonden zijn...dat zou het zoeken naar een vermiste kat en stuk makkelijker maken.

mevr. Katblad zei

Het bandje is hetzelfde (donkerblauw, bijna zwart vlooienbandje), maar hij had ook zo'n leuk rood doekje om zijn nek toen wij hem zagen. Dat kan hij verloren zijn (bijvoorbeeld). Eerder in de week had hij dat doekje nog niet...
Verder geven wij u helemaal gelijk.