zondag 25 april 2010

Lijfwacht?


Gisteren was mevrouw Troy er zelfstandig op uit getrokken. Een soort bejaardenuitje omdat het zonnetje zo heerlijk scheen. Alleen waren wij niet zo blij met de richting die zij had gekozen.
Want tegen alle regels in, was zij tot vlakbij de gevaarlijke verkeersweg gekomen.


Toen wij haar toespraken, draaide ze haar kop om en ging gewoon verder met het besnuffelen van een paar planten. En daarbij zette ze steeds weer enkele stapjes verder in de richting van de weg.
Gelukkig kwam zij even later tot bezinning en drentelde ze terug naar veiliger gebied. Misschien moeten we een lijfwacht voor haar gaan regelen? Je weet namelijk maar nooit met die oudjes. Overigens, ze plast nog niet naast de bak en is nog steeds op tijd voor het eten....

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Het lijkt nog goed te gaan, maar je kunt beter voorkomen dan genezen natuurlijk! Wel fijn dat ze nog helemaal goed is (ziet volgens mij ook nog alles) op haar toch redelijke leeftijd. Hopelijk blijft dat nog lang zo. Had u al een lijfwacht in gedachten? Ik weet namelijk niet of Mevr Troy iedereen wel duldt?

mevr. Katblad zei

Ja, dat zal een moeilijke klus worden met strenge selectieprocedure.

Hans zei

Ach, mijn Ceesje is net zo oud als Mevrouw Troy, Lapje maar een jaar jonger. En die zijn nog altijd heel vief. Ceesje is nog altijd de baas in huis, ik zit echt onder de plak. En dat is geen grapje!