zaterdag 17 april 2010

Instortingsgevaar.


Nog niemand had het aangedurfd (en zag er ook niet de noodzaak van in), maar Boez wil altijd de eerste zijn en dingen doen die anderen niet doen. Dus dook hij tussen de stapel verbouwingsafval oftewel troep. Japekop was nieuwsgierig en ging erop af.



Nee, er was niks bijzonders te ruiken, vond Japekop. De stapel ellende stond er nog niet zo lang dus er was nog niets gemarkeerd. Daar was het de Boez ook helemaal niet om te doen natuurlijk, hij wilde alleen maar als een klein ventje verstoppertje spelen en zo de aandacht trekken. Wel, Japekop trapte erin en was langsgeweest. Wie volgt?



Natuurlijk! Vriendje Oscar! Ook hij keek even in het gat waarin de Boez was verdwenen, maar liep toen gelijk weer weg. Flauw spelletje, moet hij gedacht hebben.


Nou, daar zit je dan Boez! Nee, er komt verder niemand langs. Ze vinden het niet spannend genoeg, nee. Maar als jij maar lol hebt, heh?
Boez bleef nog een minuut of vijf "verstopt" zitten, maar toen vond de fotograaf het welletjes. De stapel was namelijk niet zo stevig en er was derhalve instortingsgevaar.
En hoe we de Boez daar weg kregen?
Boezsky snoepie hebbuh????

2 opmerkingen:

ina zei

Wat kijkt hij weer intelligent! Ondertussen heeft hij het toch weer voor elkaar: hij krijgt een snoepie.

Wilma zei

Wat is er nou leuker dan verstoppertje spelen? Nou, zeg nou zelf!